More

  RECENTE POSTS

  Wintergatan Marble Machine

  Rube Goldberg machines zijn geweldig. Telkens als we er weer eentje weten te vinden posten wij dat hier op het Beste Stukje Internet Ooit. Maar vandaag hebben we er eentje voor u gevonden die twee van onze fascinaties verenigt: een Rube Goldberg met muziek! Gemaakt door mensen die hun vak beheersen en daar voor geoefend hebben.

  Grafische kaartwisselaars onder u kennen natuurlijk het 14(hoeveel?) jaar oude animatiefilmpje dat daarbij zat. Nu is er dus een gast die dat in het Echte Leven heeft nagebouwd. Toegegeven, het is al eerder gedaan maar wat deze versie zo speciaal maakt is dat het een soort kogellagerdraaiorgel is die hij ook nog eens bespeelt. Een ware kunstenaar, die man van Wintergatan! Enfin, beste retenkoelse vrienden en vriendinnen: hier is een fijn filmpje om even uw lunch bij te laten zakken.

  Van OK GO tot LEGO: wij zijn mateloos gefascineerd door alles wat bewegende delen heeft. Virtueel van ons houden kan op het onvolprezen Reetbook. Vertellen dat u niet met ons geknikkerd heeft kan bij de vogels van Twitter.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN