More

  RECENTE POSTS

  WIN: vluchtelingenprobleem en meer in één klap opgelost

  Soms hè, soms zijn oplossingen zo geniaal eenvoudig, dat je er gewoon niet op komt. Behalve Oud Zeikwijf, die op een doodeenvoudige manier het vluchtelingenprobleem oplost EN de economie van Griekenland en Turkije een gigantische boost geeft.

  Een grotere win kun je jezelf haast niet voorstellen. Hoe werkt het? Nou zo:

  De oplossing voor het vluchtelingenprobleem: het hele jaar door op all inclusive vakantie. Win-Win!

  – heel goed tegen trauma’s
  – cultureel identieke regio’s als die van de vluchteling dus geen botsing tussen culturen
  – geen azc’s in onwillige Nederlandse dorpen
  – voor de staatskas goedkoper dan opvang in NL
  – aan de hoeveelheid reclame die over ons heen wordt gestort te beoordelen, zit de reisbranche op zwart zaad en kan ze zo’n structurele meevaller goed gebruiken.

  De totale kosten komen neer op ongeveer €18.000,-, wat een stuk minder is dan de geraamde €25.000,- per vluchteling wanneer je ze in Nederland opvangt. En er is nog veel meer WIN te winnen, zoals opvang in het land van binnenkomst, de al eerder genoemde economische boost van het land in kwestie en wat te denken van minder zorgkosten. Van heel de dag een beetje aan het zwembad hangen is nog nooit iemand ziek geworden.

  Meer vluchtelingenproblematiek op deze site? Dat kan, zoals de vluchtelingencrisis in een notendop (altijd handig om goed beslagen ten ijs te komen bij op een verjaardag), of bijvoorbeeld drie onzinverhalen over vluchtelingen ontkracht (zie verjaardag van zojuist). En anders gewoon de vluchtelingen hoax-wijzer (je begrijpt hem inmiddels wel denk ik). Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  E.R. Deoz
  25/01/2016 - 13:47 13:47

  Maar waar moeten Henk en Ingrid dan op verkansie?! Bakkum is al overvol, Frankrijk is één en al tentenkamp voor gelukszoekers en in Duitsland stikt het van de vluchtelingen verkrachters.

  Nederland kan de azc-zoekers best dumpen in Griekenland en Turkije, maar dan zitten die all-inclusive hotels wel vol en dan zit de hardwerkende Nederlander dus opgesloten in eigen land!

  Bismarck
  Antwoord aan  E.R. Deoz
  25/01/2016 - 14:54 14:54

  Alleen al om het “zij in Griekenland in een hotel op ONZE kosten” loopt dit spaak. Nederlanders zien nog liever meer van hun zuurverdiende belastinggeld opgaan, als de ontvanger ook maar lijdt (in dit geval aan eindeloze procedures met ondervragingen, afgewisseld met eenzame opsluiting in “voormalige” gevangenissen), dan dat ze goedkoper af zijn.

  Daarnaast ben ik natuurlijk benieuwd of in de opvang ook zorgkosten (oh nee, die moet de asielzoeker dan ineens zelf betalen), onderwijs en procedurekosten zijn meegerekend.

  Verder een beetje mosterd na de maaltijd. Nederland heeft jaren lang niet haar steentje bijgedragen aan de opvang van de miljoenen vluchtelingen in Turkije (en Libanon). Nu het geld daar op is, het leven in de kampen ondraaglijk wordt en men dus richting Europa komt, kan er blijkbaar ineens wel geld naar Turkije?

  Hangmat
  Lid
  25/01/2016 - 14:19 14:19

  Mooi staaltje out of the box denken! Doen!!! Win win win!

  Grijpstra
  25/01/2016 - 22:25 22:25

  Je kan ook alle Henks en Ingrids gratis naar Allinclusivia sturen, zo rond verkiezingstijd. Dan kunnen de ‘gelukszoekers’ hier ff op adem komen, hoeft de Grote Blonde Leider geen greep te doen in z’n bestand van polirieke josti’s en kan de Grote Lachende Leider gewoon weer bij z’n moeder gaan wonen.

  Oud Zeikwijf
  Lid
  26/01/2016 - 15:45 15:45

  het kan nog goedkoper:
  Turkije, Linda Hotel (Corendon)
  8 dagen va 199,00
  All Inclusive – Hotel
  199/7 x 365= € 10.373,30
  5-sterren hotel
  Schitterend privéstrand
  Animatiebad met 2 glijbanen, apart kinder- en relaxbad
  Gevarieerd animatieprogramma
  Winnaar Hotel of the year award

  Oud Zeikwijf
  Antwoord aan  Reet
  26/01/2016 - 23:22 23:22

  een geheel nieuwe kijk op toerisme, als je het mij vraagt. “Ligt het toerisme op z’n gat? Weigeren de touristen naar Egypte, Syrië of wherever te recreëren? Nou daar bouwen toch we een paar resorts voor de vluchtelingen!” Je zou er bijna Obama voor smeken wat verloren bommen te gooien op plekken waar het toerisme sowieso niet al te florissant is. Gat in de markt!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN