More

  RECENTE POSTS

  Wilders’ weerbericht: 50 tinten grijs

  Misschien is het je vandaag nog niet zo opgevallen, maar het is nogal grijs en nat buiten. Geert en wij moeten gewoon de lampen aandoen omdat het zo donker is om drie uur ‘s middags. Welkom in Nederland. Een dagje of twee, drie regen is niet zo vreemd, maar zoals het er nu uitziet gaat deze grijsheid voorlopig nog wel aanhouden. Wat te doen?

  Ja ja, het is februari, dus echt nog enorm winter en zo en inderdaad: ‘Nederland’, maar kom op. Er zijn grenzen. Geert Wilders vindt dat ook. Wanneer je voornamelijk aan het werk bent met een raam in de buurt, kan al dat grijs op een gegeven moment op je humeur gaan pissen. Dan helpt een vrolijk kopje zomerthee drinken niet langer. Dan heb je meer nodig. Wat kun je doen om de komende grijze week zo positief mogelijk door te komen?

  Blijf kalm en accepteer

  Daar begint alles mee. Gewoon om er eventjes een dosis realisme in te gooien: het is grijs en het regent. Klaar. Dat is waar je het mee moet doen, want dat is wat het is. Geert kan ook nog wel het één en ander vertellen over acceptatie, trouwens.

  want comic sans is het foutste lettertype.

  Blije dingen

  Ga blije dingen doen. Dat klinkt lastiger dan het is. Als jij blij wordt van een vette serie bingen; doen. Tip: House of Cards. Je kunt die 50 tinten grijs niet vermijden, maar je kunt wel zorgen dat je thuis ook andere kleuren ziet. Er is meer dan zwart en wit (die vormen samen grijs) namelijk. Zelfs Geert weet dat.

  Kiezen: Frank Underwood of Geert Wilders

  Vakantie boeken

  Ga vast je zonvakantie boeken, indien mogelijk. Het is een mindtrick, maar het schijnt te helpen. Tevens heb je dan nog iets als vroegboekkorting of zo, wat natuurlijk vet handig is en heel Nederlands, want korting. Geert is een voorstander van Nederlands, zelfs als hij het zelf niet zo heel goed kan schrijven. (In de kast hebben we ook nog wel een bakje leestekens voor u, meneer Wilders.)

  Wilders
  Dit is geen Nederlands strand.

  Vitamine D

  Van de zon krijg je vitamine D. Dat vindt je lichaam over het algemeen enorm puik. Bij 50 tinten grijs meer dan een week lang, kan je lichaam het uiteindelijk niet meer heel puik gaan vinden. Daarom de tip: haal even een potje van die pilletjes en pop ze deze week. Geert zegt: doen!

  Wilders
  50 tinten zon

  Geert Wilders

  Als je je nu afvraagt: “Wat heeft Geert Wilders nu eigenlijk met het weer van komende week te maken?” dan is het antwoord: “Niks.” Maar je hebt wel geklikt én gelezen. Intussen maken wij ons op voor alle tinten grijs die er maar bestaan, voor nog meer tweets en we voeren de Kamergotchi’s die nog in leven zijn een bord boerenkool met een enorme worst. Omdat het kan. Geert is ook dol op heerlijk Hollandse boerenkool. (Het woord boerenkool hoef je trouwens niet met een hoofdletter te schrijven, meneer Wilders. We zijn niet in Duitsland, tenslotte.)

  Wilders

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  27/02/2017 - 17:54 17:54

  Doe alsof het pré-lente is

  * Het vriest niet meer min tien. Wat? Het is soms zelfs bijna plus tien!
  * Winterakonieten, sneeuwklokjes, krokussen, en gele kornoeljes staan in bloei. Windbloeiers als de hazelaar en de wilg natuurlijk ook.
  * Kraai-achtigen maken hun nesten, andere kleine zangvogels beginnen al hun territoria af te bakenen met gezang, de ganzen vliegen weer terug naar het noorden.

  En
  * Het is nog meer dan twee weken voor de Tweede Kamer-verkiezingen. Aaaah, nog geen stressvolle teleurstellingen! Nog. Effe. Rust!
  * De Trumpster voert nog geen oorlog.
  * Voor de Apple-freaks: dit jaar is het tiende jaar na de introductie van de iphone(*). De verwachting is dat de iphone 8 spectaculair maar vooral spectaculair duur zal zijn. Maar dat horen we in juni of september.

  Enzovoort

  (*) De iphone is de allereerste smartphone ter wereld uitgebracht en door Apple. Voor 2007 bestonden er helegaar geen smartphones uitgebracht door Apple.

  hangmat
  hangmat
  Gast
  27/02/2017 - 23:50 23:50

  WAT WIL JE EIGENLIJK ZEGGEN TERRA??!!?

  Bismarck
  28/02/2017 - 00:32 00:32

  *Mompelt iets over incorrect spatiegebruik*

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN