More

  RECENTE POSTS

  Wilders verlaat de politiek, gaat voortaan satire maken

  Vanmiddag heeft Geert Wilders via zijn twitter aangekondigd dat hij voortaan de politiek links zal laten liggen. Nou was het voor de meeste mensen met drie of meer hersencellen al een tijdje duidelijk dat Wilders een soort karikatuur van zichzelf is geworden, ja, zeg maar gerust een nep-politicus. Maar tot nu toe hield de man de hoax rond zijn ‘functioneren’ nog aardig lang vol. Echter, zoals iedereen weet: een clown moet op z’n hoogtepunt stoppen. Vraag maar aan Ben Cramer.

  Speculaties doen sinds de tweet van vanmiddag, waarin Wilders aankondigt dat de politiek en pers de rambam kunnen krijgen, de ronde over de mogelijke volgende carrièrestap van ‘s lands beroemdste domme blondje na Tatjana Šimić (NSFW-link op verzoek van Web, die al met z’n broek op z’n enkels teleurgesteld probeerde te klikken). Suggesties dat hij een rol zou hebben aangenomen in de komende reclamecampagne van Glorix worden door Unilever ontkend (en ook voor Unox komt hij, ondanks de link met Nederland mijn Vaderland, niet in aanmerking aldus een woordvoerder die graag anoniem wil blijven). De privé-hoek van de redactiebunker, doorgaans alleen gebruikt voor het zorgvuldig selecteren van celebrity-reten, kwam echter met een suggestie die volgens ons allen bijzonder aannemelijk is. Geert wordt caberatier en gaat voortaan voornamelijk satire maken.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Der Webmeister
  Beheerder
  21/12/2015 - 19:58 19:58

  De NSFW link onder de naam Tatjana Šimić ontbreekt, fix dat effe?

  Der Webmeister
  Beheerder
  Antwoord aan  Ome Mc
  21/12/2015 - 22:38 22:38

  * Bavaria Kalender 1997 van zolder haalt *

  MadDieu, drukt zijn snor
  Antwoord aan  Ome Mc
  21/12/2015 - 22:48 22:48

  Ik heb niks gezien.
  Zelfs de foto’s van zijn zus niet.

  John Lenin
  21/12/2015 - 23:59 23:59

  Hij was maar een clown, in het blauw, wit en rood.

  Alpha Kenny Wun
  22/12/2015 - 10:28 10:28

  Het lijkt alsof hij in zijn twit-pic een keppeltje op heeft. Kan dit kloppen?

  Verder iets met Donald Trump en hoe Greet door zijn uitspraken ook weer harder gaat wharhargblen.

  Nog iets off topics; in mijn redneck kennissenkring bevinden zich een hoop Trump aanhangers. Als je hen vraagt om een mening zijn ze er als de kippen bij om Adolf Hitler aan te halen… als vergelijking met Obama dat is, niet met Trump. Want Obama is immers ook socialist en wil wapens afnemen van brave burgers die zich moeten kunnen verzetten tegen figuren als Obama mocht hij martial law willen afkondigen. Het brandmerken van bevolkingsgroepen op basis van ras of geloofsovertuiging wordt ook gebruikt als argument, want Obama= anti-WASP…

  John Lenin
  Antwoord aan  Alpha Kenny Wun
  22/12/2015 - 11:37 11:37

  Dat kan kloppen, want kijk eens naar zijn nieuwste tweet. Een en ander lijkt naadloos in elkaar te passen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN