More

  RECENTE POSTS

  Wilders’ schone schip: metselen, deportatie, rassenrellen en met scherp schieten

  Na de veroordeling van Geert Wilders, laat Geert nu weten dat hij graag ‘schoon schip‘ wil maken in Nederland. Veel gehoorde kritiek is dat hij niet zegt hoe. Dat is gek.

  Want we weten dat Wilders minder Marokkanen wil. Ook wilde hij minder Islam in Europa, en daarvoor maakte hij duidelijk dat er miljoenen gedeporteerd moesten worden. Of in het kader van dingen niet binnenlaten wilde hij hoogstpersoonlijk moskeeën dichtmetselen. Het lijkt ons niet te ver gaan om te concluderen dat hij dit ook wil doen met Marokkanen.

  Dat dat niet zonder protest gaat, weet ook Wilders. Want hoewel hij het niet wil, gaat er niet bij voorbaat een negatieve werking uit van rassenrellen. Waarbij de politie met scherp moet schieten – en we hoeven niet lang na te denken om te weten op wie. Wilders wil geen geweld op de manier waarop een wapenhandelaar wereldvrede steunt: in woord alleen, omdat het toch niets kost.

  Verder is Wilders niet blij met ons rechtssysteem en veel meer fan van een systeem zoals dat in Noord-Korea. Laten we elkaar nou geen mietje noemen en doen alsof het idee van Wilders niet duidelijk is. Rest de vraag wat al die lui er nu precies mee bedoelen als ze weer eens beziggen dat hij zegt wat ‘zij’ denken.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  12 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  12 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  12/12/2016 - 09:19 09:19

  Weer een belofte die Schreewwitje verbroken heeft: minder!? hij ging het toch regelen?

  Zippy
  12/12/2016 - 09:20 09:20

  Mag een veroordeelde crimineel zich zo maar verkiesbaar stellen in Nederland? Wat een land… wat een land…

  Weirdoinventor
  Lid
  12/12/2016 - 09:30 09:30

  Wat hij in ieder geval niet wil zijn minder moslim radicalisering, minder bedrijven die door misbruik te maken van goedkope Oost-Europeanen Nederlanders eruit concurreren en een betere situatie voor hardwerkende laagopgeleide mensen, want dat zijn dingen waar hij de laatsts jaren consequent tegen gestemd heeft.

  En leden, hij wil ook geen leden.

  En hij wil niet toegeven dat in de laatste tien jaar de criminaliteit gehalveerd is, ook onder Marokkanen.

  We weten van best veel dat hij het niet wil eigenlijk.

  Niek Beenen
  Niek Beenen
  Gast
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  12/12/2016 - 13:50 13:50

  Neem voor het complete plaatje ook even mee de cijfers van: aangiftebereidheid, welke criminaliteit halvering en ‘nationaliteit in aanraking met justitie’ cijfers. En vergeet niet dat ondere de ‘Nederlanders’ ook 3 generatie en verder allochtonen zitten.

  Marokkanen. Wat een schatjes.

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Niek Beenen
  12/12/2016 - 23:37 23:37

  Ik heb niks gezegd over schatjes Niek, Marokkanen zijn nog steeds net zo hard oververtegenwoordigd in de criminaliteit als tien jaar terug, maar per 10.000 inwoners, en ook per 10.000 marokkanen, is de criminaliteit gehalveerd. En dat lijjt me toch wel even het belangrijkste cijfer omtrent criminaliteit, hoeveel ervan is, terwijl dat in het nieuws meestal weggestopt wordt onderin een artikeltje over een of ander detail waar je lekker over kan schreeuwen. Belangrijke dingen mogen ook gezegd worden.

  Monade
  12/12/2016 - 12:17 12:17

  Het eenvoudigste en meest doeltreffende is om niet te letten op wat iemand zegt, maar op wat iemand doet, zeker als iemand je continu de oren van de kop lult, zoals Schreeuwitje dat doet.

  Bij Schreeuwitje & Co is deze methode kinderlijk eenvoudig uitvoerbaar: je houdt bij hoe de PVV stemt in de Eerste en Tweede Kamer. Dat wordt al jaren ultralinks en links nauwgezet bijgehouden (Graaf zelf ook!) De conclusie is al jaren geleden getrokken: de PVV is een populistische VVD en stemt in de praktijk tegen het belang van haar volkse achterban.

  Nee, het belangrijkste is om nauwgezet bij te houden hoever de andere partijen willen gaan om PVV-achterban naar zich toe te halen en/of met de PVV mee te willen regeren.

  /Wilders maakt het slechtste zichtbaar in zijn mede-politici. Dat is wat mij betreft zijn meerwaarde. Daarna mag ie op de vuilnishoop van de geschiedenis; koning kraaien.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Monade
  12/12/2016 - 13:51 13:51

  Ik heb jaren geleden hier ook eens geschreven dat het prima was dat Wilders er was, want daarmee had dat deel van het electoraat tenminste een gezicht (hoe lelijk ook). Ik ging ervan uit dat het wel een splintertje zou blijven; net als de CD van Janmaat destijds. Dat viel achteraf behoorlijk tegen. NL is bruiner dan gedacht.

  Rechtse splinters hadden bovendien de neiging zichzelf van binnenuit op te blazen. Het electoraat wil een sterke man zien; de partij komt met meerdere zetels in de Kamer; de sterke mannen in de fractie vechten elkaar de tent uit; einde splinter. Helaas; Wilders heeft alleenheerschappij en wie in de PVV z’n kop boven het maaiveld uitsteekt, een afwijkende mening laat horen en meer democratie eist, kan oprotten.
  De vraag blijft of het goed of slecht is dat de PVV bestaat. Zonder PVV zou de VVD straks wellicht 20 extra zetels hebben. Geen prettig vooruitzicht.
  Zolang er een PVV is zullen de overige partijen zich of ertegen afzetten of proberen populistische standpunten over te nemen om kiezers weg te trekken. In beide gevallen zal het weinig invloed op het uiteindelijk gevoerde beleid hebben. Laat die PVV dus maar bestaan; zolang ze maar minder dan 30 zetels halen en dermate extreem zijn dat niemand ermee wil regeren. Vandaag lukt dat nog, maar volgende week kan dat al anders zijn.
  Want het gevaar dreigt dat puur omdat ze naast de gevestigde partijen opereren er een aanzuigende werking van uitgaat; zoals men op Trump stemde om tegen Clinton te stemmen, krijgt Geert de verloren VVD en PvdA zetels. Als de PVV eenmaal 30+ zetels in de peilingen heeft durven meer mensen er op te stemmen. “Zo gevaarlijk zullen ze niet zijn, anders hadden ze nooit zo groot kunnen worden”.
  76 zetels zullen het niet worden dus Premier Geert komt er niet, maar het zou dan zo maar eens kunnen dat het jaren duurt voordat er een nieuwe stabiele regering is.

  Monade
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  12/12/2016 - 13:59 13:59

  Premier Geert komt er niet, maar het zou dan zo maar eens kunnen dat het jaren duurt voordat er een nieuwe stabiele regering is.

  Aan de andere kant wordt het neoliberale EU-beleid slaafs nagevolgd, ongeacht de samenstelling van het kabinet, dus in de praktijk maakt de (in)stabiliteit weinig uit.

  /Stem bepaal mee welke vlag de modderschuit voert!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Monade
  12/12/2016 - 14:22 14:22

  Als je met die “praktijk” de bevoordeling van de financiële sector en de privatiseringsdrang bedoelt heb je gelijk.
  Maar er is meer dan dat. Besluiten over bv infrastructuur zijn per definitie al langslepend en een paar jaar extra vertraging doet daarbij helemaal geen goed.

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  12/12/2016 - 23:41 23:41

  Vergeet niet de VVD mee te tellen voor die 76. Eerst doen alsof ze om de eerste plaats strijden, strategische stemmen trekken, samen gaan regeren, Wilders krijgt rechts beleid en schone handen, Rutte raakt van al die links stemmende kutmarokkanen af met schone handen.

  Match made in heaven.

  riks
  12/12/2016 - 21:15 21:15

  Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat hij vrijwilligers werk bij Greenpeace gaat doen samen met wat mensen van Denk.

  Fierce Gentleman
  12/12/2016 - 23:49 23:49

  Geert Whitepower moet niet zo lopen te treuzelen en gewoon zorgen dat Swiebertje ASAP terug op tv is. Dan zal je zien hoe snel wel niet Nederland weer van ons is.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN