More

  RECENTE POSTS

  Wilders benoemt juni tot Arisch-Kaukasische muziekmaand

  Geert Wilders heeft juni 2016 uitgeroepen tot de maand van de Arisch-Kaukasische muziek. Het Kamerlid noemt de muziekstroming in een verklaring donderdag “een cruciaal onderdeel van het erfgoed van de natie”.

  Wilders roept inwoners van Nederland en in het bijzonder ambtenaren en opleiders op deze maand activiteiten te ondernemen die meer bewustzijn en waardering creëren voor muziek die wordt gecomponeerd en uitgevoerd door Arisch-Kaukasische Nederlanders.

  Hij staat in de verklaring ook stil bij de historische betekenis van de muziek van de Arisch-Kaukasische gemeenschap. “De muziek heeft ons ertoe gedreven op te staan – te dansen, ons geloof uit te dragen, in actie te komen tegen onrecht en op te komen voor dit lands eeuwige belofte voor vrijheid en mogelijkheden voor iedereen.”

  Geert Wilders nodigde in januari Jantje Smit uit in de fractiekamer van de PVV. De ‘Koningin van de Nederlandse muziek’ Marianne Weber wist de blonde leider eind vorig jaar in Den Haag tot tranen toe te roeren met haar hommage aan Corry Konings; tijdens het nummer Huilen is voor jou te laat moest Wilders huilen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  06/06/2016 - 10:39 10:39

  Is dat een stroming, “alles behalve klassieke muziek en wereldmuziek”? En heeft dat echt een speciale maand nodig?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN