More

  RECENTE POSTS

  When you normale beroepen vraagt om gratis werk te doen met kans op betaald werk

  Gratis. Naast het sleutelwoord om Nederlanders allerlei dingen voor geld aan te smeren die ze niet nodig hebben, is het ook een probleem voor veel mensen in de creatieve sector. Die krijgen vaak te horen dat er ‘geen budget’ is, dat ze voor naamsbekendheid wel een klusje kunnen doen. Of dat je alvast gratis kan werken met de kans om daarna echt, betaald, werk te doen.

  Datzelfde dacht Zulu Alpha Kilo en die ging eens kijken hoe dat er nou in de echte wereld aan toe gaat als je probeert gratis werk los te wurmen. En het resultaat is tenenkrommend, herkenbaar en hilarisch. Kijk maar±

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Piet
  Piet
  Gast
  02/05/2017 - 21:48 21:48

  no I will not fix your computer!

  Bismarck
  03/05/2017 - 08:00 08:00

  Nooit van een offerte gehoord zeker.

  Seb
  Seb
  Gast
  03/05/2017 - 11:15 11:15

  Gut, is dit gezeur nou nog niet afgelopen? Zeg gewoon ‘nee’ en ga verder met waar je mee bezig was. Als je wil klagen, klaag dan bij je concullega’s die het blijkbaar wel voor niets / voor de exposure doen, want die zijn het probleem, niet de klant die probeert waar hij het goedkoopst kan inkopen.

  Dehnus
  Dehnus
  Gast
  Antwoord aan  Seb
  05/05/2017 - 13:01 13:01

  Probleem is je collegas zijn vaak studenten of recent afgestudeerden die werk zoeken. En bedrijven spelen ze tegen elkaar uit. Geen vakbonden voor ZZPers en hoger opgeleiden ;), dan krijg je dat. Net als uitzend werk :P.

  Dat zijn allemaal tactieken geweest om stakingen te breken. En ze hebben gewerkt. De vakbonden zijn kapot gemaakt door de Regering, het grootkapitaal en de vakbonden zelf die alleen maar gaven om de babyboomer of corrupt waren.

  Ze hadden al LANG een HBO + vakbond kunnen beginnen of een ZZP vakbond. Maar ja die “werden teveel betaalt/zijn kakkers!”. Helemaal met socialmedia is dat laatste heel makkelijk, een bedrijf dat ZZPers te laag betaalt en gewoon behandelt als werknemers die hij minder betaalt… moet gewoon aangemerkt worden en dan moeten alle ZZPers aangesloten bij die bond dat bedrijf mijden, totdat de bond een groen licht geeft met afspraken die gemaakt zijn door de bond (minimum loon per uur bijvoorbeeld).

  Maar nee hoor, gierige vakbonden + gierige Nederlanders = veel klagen en niks doen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN