More

  RECENTE POSTS

  Wetenschap bewijst: borsten worden steeds groter, vooral bij de Volkskrant

  Ondanks de recorddroogte van de laatste maanden worden vrouwenborsten almaar groter, zo lazen wij afgelopen week in de Volkskrent, een alom erkende bron van kwaliteitsjournalistiek. Om precies te zijn: de gemiddelde cupmaat van gekochte BH’s neemt allengs toe, zowel hier in Nederland, maar  bijvoorbeeld ook in de Verenigde Staten. Al met al een fijne aanleiding  voor die rukkers van de Volkskrent om voor de zoveelste keer wat sappig functioneel naakt in hun zaterdagse magazine af te drukken. Merk trouwens in dat verband het keurig nette topicplaatje op, dat wij hierboven hebben uitgezocht.

  In het bewuste Volkskrent artikel wordt uitgebreid gespeculeerd over de oorzaken van deze ontwikkeling. Komt het omdat vrouwen steeds meer de verkeerde BH-maat aanschaffen? Veranderen BH-fabrikanten hun maten? Is er een toename in borstvergrotingen? Ligt de oorzaak in de hormonen in anticonceptiepillen? Worden vrouwen gewoon stilaan dikker, waardoor hun borsten meegroeien? Komt het door de vergrijzing, want naarmate vrouwen ouder worden, nemen hun borsten in omvang toe. Het AD had trouwens ook al een stukje hierover, en die gingen helemaal wharrgarbl over oestrogenen die de Illuminati in hun chemtrails stoppen.

  Houdt het dan nooit op??!?

  WTF is er aan de hand met de Volkskrent? Zijn die gasten geïnfiltreerd door Russische trollen? Vanwaar die obsessie bij de Volkskrent voor dikke tieten? Denken die pijplurkende bejaarde kerels er alleen maar aan dat grotere vrouwenborsten voor hen een prachtig beeld oplevert? Want nergens wordt de vraag gesteld wat dit voor de dames zelf betekent. Die torsen een almaar groter gewicht met zich mee, resulterend in spierpijn in de nek, steeds dieper snijdende BH-bandjes en voorovergebogen lopen als een Quasimodo. Stelt u zich bijvoorbeeld eens een strak tshirtje voor, met daaronder twee klotsende zeppelins? Nou ja, dat is een slecht voorbeeld misschien, maar u snapt wel wat ik bedoel. En als deze ontwikkeling zich verder voortzet en verergert, krijgen vrouwen ook steeds vaker te maken met bedpartners met een hersenschudding.

  Brainstormen over tieten op de Volkskrant redactie

  Dat de Volkskrent op z’n zachts gezegd nogal neerbuigend is over vrouwen lezen we iets verderop in datzelfde Volkskrent Magazine: “Strijken is het nieuwe mediteren“. Je ziet gewoon die brainstorm sessie van die vieze oude kwijlende mannetjes op de Volkskrent redactie vóór je, waar dit bedacht is. Zo krijgen we de vrouwtjes wel weer terug in hun hok, zullen ze vast gedacht hebben. Volgende week nog een stukje over dat stofzuigen het nieuwe fitness is, en lingerie dragen het nieuwe yoga.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  12/09/2018 - 08:56 08:56

  Ik had hier toch wel een stukje verdiepend onderzoek verwacht naar of de achtercleavage in de pas liep met de voorcleavage.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN