More

  RECENTE POSTS

  Westland is het nieuwe Limburg

  Goed, Jake heeft begin van de middag Powned nog tot aan de grond toe afgebrand, maar wanneer ze een aardig stukje TV kijken naar demense toe maken, zijn wij de beroerdste niet om ook daar verslag van te doen.

  Gisteravond vond in ‘s-Gravenzande een demonstratie plaats tegen de komst van een asielzoekers die geplaatst moeten worden in een zogenaamd Polen-Hotel.

  polenhotel
  één brok gezelligheid!

  Er moet wel even vermeld worden dat ‘s-Gravenzande in het Westland ligt. Niemand weet precies waar het ligt. Maar als je er bent kom je er nooit meer uit. Het Westland is die ene plek in Nederland die Limburg ongezien wegzet als hyperintellectuele utopie. In het Westland ziet iedereen er zonder uitzondering uit als een compleet geschift en er lustig op los inteeltend knaagdier. Het Westland is de oksel van Rotterdam, Den Haag én Leiden en het is hoogtijd dat er iemand er even met de spreekwoordelijke snoeischaar aan de weer gaat.

  dikkevettecitta
  Dikke vette Citta jonguh!

  En wat moet je in dat tragische labyrint van ziekelijk geel licht die het Westland heet anders dan lekker met je neef en je oom en je oom die je neef is ergens op een pleintje met goedkoop bier in je kadaver dingen van bruintelanders vinden. Want hey, dat deed Nederland 5 weken geleden al en sinds ze in het Westland hun internet via een trekschuit binnenkrijgen zijn ze er nog redelijk op tijd bij ook. In het Westland kan je kiezen tussen het aanduwen van je mokkel of van je Citta. En het zadel van je Citta heeft dan weer geen schimmel.

  Als wij moslim terroristen waren, zouden wij vooral NIET naar het Westland gaan om daar wijven te verkrachten. Ondanks dat we exponenten van een verderfelijke ideologie zijn hebben we wel smaak. En er zijn broeders voor minder van een flat geflikkerd als het ware.

  Het Westland dus. Powned was ter plaatse om een meisje met een rollende RRR de dames en heren demonstranten te laten vragen naar de beweegredenen om tegen de komst van deze asielzoekers te demonstreren. Het leverde dit stukje ontluisterende televisie op. Echt, Westland is het nieuwe Limburg.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ome Mc
  Lid
  18/02/2016 - 17:52 17:52

  Ah, dus daar lopen al die gasten die op Nederland mijn Vaderland zitten te reaguren…

  Bla
  Bla
  19/02/2016 - 09:15 09:15

  Nogal een belediging voor onze limburgers, deze post…

  behanger
  Beheerder
  Antwoord aan  Bla
  19/02/2016 - 14:43 14:43

  PVV’ers zijn vooral (ex-)katholieken. Daardoor heb je overal in Nederland veel PVV’stemmers in gemeenten vroeger veel katholieken woonden. Ik moet even nakijken hoe dat zat in het westland.

  behanger
  Beheerder
  19/02/2016 - 14:45 14:45

  Geert woont tegenwoordig in Nootdorp, en zijn invloed is blijkbaar merkbaar.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN