More

  RECENTE POSTS

  Weg met dikke cheerleaders!

  We gaan uiteraard naar de U Naait Het Steeds van de Verenigde Staten van de Noord-Amerikaas, want daar zitten bij de Hanover Park High School een paar inclusieve stijldansende social justice warriors van het ergste soort.

  Wat is er gebeurt? Nou, er was dus een of andere jongedame met een voorliefde voor taartjes een trage stofwisseling een jaarabo op de KFC een enorme dikke reet die graag bij de cheerleaders wilde. Nu weet u als connaisseur dat er weinig crossover zit tussen de segmenten cheerleader en BBQ BBW.

  Nu wilde die jongedame dus cheerleaderdingetjes doen met de slanke meisjes, zoals op hun schouders staan, omhoog gegooid worden, het hele footballteam aftrekken achter in de bus, rennen enzovoorts, maar, zoals reeds gesteld, ze heeft het formaat van twee cheerleaders.

  Toch had miss Piggy met de tryouts om cheerleader te worden meegedaan, maar, volstrekt onverwacht (voor haar), ZE WERD NIET GEKOZEN. Dat had ze toch godverdomme op d’r worstenvingertjes kunnen natellen? Gelukkig ging haar moeder vervolgens volledig Sylvana Simons, waarna miss McRib alsnog mee mocht doen. En daar zijn de andere cheerleaders, begrijpelijk, niet heul blij mee. Allereerst moeten ze extra rugoefeningen doen voor de spek-takel, daarnaast hebben ze maandenlang getraind om dat doel te bereiken en nu blijkt een boos telefoontje van je moeder al voldoende geweest.

  Het is verdomme al geen sinecure om millenials zo ver te krijgen dat ze iets gaan doen, en nu blijkt dat zelfs door niets te doen maar je als een sneeuwvlokje sneeuwbal op te stellen, je alsnog mee mag doen met iets waar je zo geschikt voor bent als een big voor de ramadan. What the flying fuck.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  9 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  9 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  21/05/2018 - 12:57 12:57

  Verrast over de massieve cognitieve dissonantie, Flep? Hier mijn vette vleestips:

  – de tweets van de Sylvanafanclub
  – de samenvattingen van de papers die Real Peer Review tweet. De papers zelf kun je met een beetje moeite helemaal vinden op ResearchGate enz.

  /Mmmm! Om te smullen!

  Weirdoinventor
  Lid
  21/05/2018 - 16:35 16:35

  Ik vind de andere kant ook wel een beetje boehoehoe hoor. “Alles wat ik ooit gedaan heb is waardeloos omdat iemand anders nu ook bij de club mag”. Een beetje alsof de spelers van oranje zouden gaan klagen omdat ik op de bank mag komen zitten.

  Maar je moet als cheerleader evenals als wannabe cheerleader natuurlijk wel een beetje entitled en elitair zijn, je bent tenslotte al het soort streber dat de grote held van de school wil zijn maar vast zit onder een glazen plafond waar je je atletiek skills alleen mag gebruiken om aan te moedigen terwijl de jongens het echte werk mogen doen. Ah, de glorie van het vak.

  Monade
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  21/05/2018 - 22:29 22:29

  Eh, zo’n cheerleaderverkiezing kent minstens zo’n strenge selectie als die van de football jocks. Je bent tenslotte het visitekaartje voor je high school, en het cheerlader team is daar de top van de feminiene pikorde.

  Dus als je, dankzij intimidatie door je moeder, tóch wordt geselecteerd, ondermijnt dat inderdaad het systeem voor iedereen. Die klachten zijn dus terecht. Die meid had bijvoorbeeld ook eer kunnen halen door voor haar school als sumoworstelaarster uit te komen, maar nee, ze vond dat je het verdiende om cheerleader te zijn en daarvoor moest alles en iedereen wijken, inclusief de realiteit. Typisch sneeuwvlokjesgedrag.

  Monade
  Antwoord aan  Monade
  22/05/2018 - 10:10 10:10

  s/cheerleaderverkiezing/cheerleader team/
  s/eer kunnen halen … komen/als sumoworstelaarster eer voor haar school kunnen behalen /
  s/ze vond dat je het verdiende/ze vond dat zij het verdiende/

  Bismarck
  Antwoord aan  Monade
  22/05/2018 - 10:38 10:38

  Dan nog, snowflake huilt omdat ze niet meer speciaal genoeg is.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  21/05/2018 - 19:17 19:17

  Spek is om te bakken, niet om te naaien.

  Roel Zwaar
  Lid
  21/05/2018 - 19:38 19:38

  Gebeurt? Whatskebeurt?

  Weirdoinventor
  Lid
  22/05/2018 - 01:21 01:21

  Wat is dat topicplaatje trouwens, een groepsverkrachting? Het lijkt vreemder en vreemder hoe langer ik ernaar kijk.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  23/05/2018 - 12:45 12:45

  De laatste momenten van een tiener-zwangerschap?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN