More

  RECENTE POSTS

  Digitale Doe Dinsdag – Uitslag en aankondiging

  Verleden week ging u aan de slag met het leven na de introductie van AI. Een lastige zaak, misschien. Maar wel goed om eens over na te denken; want u gaan we zeker als eerste vervangen.

  Met ondergetekende toch weer buiten mededinging is de winnaar van de Retro Digitale Doe Dinsdag uiteindelijk Tox geworden, met zijn Hollande Hits Generator.

  Komende week gaan we weer retro en kijken we naar een oude website, ‘Bert is Evil’. Na enkele jaren werd de site offline gehaald, volgens de samensteller omdat de wereldse effecten iets te reeël werden, volgens ons omdat Bert de minst schadelijke muppet is.

  De AI-opdracht voor komende dinsdag luidt dus: ‘Laat zien welke Muppets in de voetsporen van Bert traden en ook ‘evil’ zijn’.


  Nog even alles van de wedstrijd op een rijtje:

  De regels zijn voorlopig nog simpel: gebruik alleen AI – met eventueel een bronfoto – dus niet nog snel even je naam er in Painten. Welke tool je gebruikt staat vrij, Stable Diffusion, MidJourney, Adobe Firefly… kijk zelf maar.

  Probeer thuis gerust 100 verschillende prompts uit, maar let op: de afbeeldingen die je dinsdag onder het topic zet gelden als inzending. De winnaar krijgt uiteraard weer eeuwige roem en geen shirt.

  5 5 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  14/05/2023 - 15:43 15:43

  Doorgestoken kaart!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN