More

  RECENTE POSTS

  Webshop 3.0

  Vandaag, na het bekend maken van de kwartaalcijfers, heeft AEX-genoteerde Fooddetaillist AlleMaggies hun nieuwe strategie met betrekking tot webshops bekend gemaakt, en daarmee vriend en vijand volledig verrast. Zelf noemt het bedrijf het The Big Leap Forward, het nieuwe webwinkelen, en Webshop 3.0. De 23-jarige Assistent-Productmanager “Beleving & Ervaring” Annelieve Sterredoos licht één en ander toe voor de verzamelde Financiële Journalisten: “Webwinkelen is natuurlijk lekker makkelijk zeven keer 24 uur vanuit je luie stoel inkopen doen, waar en wanneer je maar wilt, maar het grote nadeel is altijd dat je vaak pas dagen later nog steeds op de meest onpraktische momenten urenlang thuis op een pakketdienst moest gaan zitten wachten.”

  “Nu hebben we dat bij onze webshop Bal.orig al deels ondervangen door mensen de mogelijkheid te bieden hun bestellingen de volgende dag al af te halen in een AlleMaggies supermarkt, en onlangs hebben we zelfs de levertijd aangescherpt: ‘s morgens voor 10 uur besteld, dan aan het einde van dezelfde dag al af te halen. Maar nog steeds vinden we dat tè ver verwijderd van de “I Want It All And I Want It Now” beleving. En dus hebben we gewoon de uitgestippelde lijn logisch doorgetrokken en hebben -ik mag wel zeggen- een revolutionair nieuw concept bedacht: Webshop 3.0. Het revolutionaire is dat het helemaal losgemaakt is van het web, en daardoor ook direct toe te passen in gebieden waar nog geen breedband internet beschikbaar is. Het idee bestaat volgens ons nog nergens, en komt er kort gezegd op neer dat de consument simpelweg naar ons afhaalpunt kan komen, ter plekke een keuze kan maken uit de uitgestalde goederen, en direct kan afrekenen en meenemen! De voordelen zijn talrijk: je hoeft niet vooraf te bestellen, en je kunt de producten zelfs eerst uitproberen of passen voordat je tot een aankoop beslist. Voor ons heeft het als voordeel dat het aantal retourzendingen naar verwachting drastisch zal dalen. in de toekomst kunnen dergelijke shops ook gegroepeerd worden tot een soort van Webshopcentra, en met wat leuke aankleding -denk aan proeverijen, een kopje koffie of een goedkoop ontbijt- kan het zelfs een gezellig gezinsuitstapje worden. We zijn er heilig van overtuigd dat dit de toekomst wordt van de Webshop.”

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  02/11/2015 - 13:00 13:00

  “Webwinkelen is natuurlijk lekker makkelijk zeven keer 24 uur vanuit je luie stoel inkopen doen, waar en wanneer je maar wilt, maar het grote nadeel is altijd dat je vaak pas dagen later nog steeds op de meest onpraktische momenten urenlang thuis op een pakketdienst moest gaan zitten wachten.”

  Wel heel erg waar.

  E.R. Deoz
  Antwoord aan  Bismarck
  02/11/2015 - 17:35 17:35

  Afhaalpunten zijn dan toch erg fijn. Dan heb je veel meer keus dan in gewone winkels en lagere prijzen zonder dat je op de pakket-zzp’er hoeft te wachten. Die punten zitten ook meestal in supermarkten waar je sowieso komt en die prima openingstijden hebben.

  cspr
  Lid
  02/11/2015 - 13:55 13:55

  Ik ga hiermee naar AHOLD, ik ken daar een marketingmanager die hier vast de blits mee kan maken.

  Xloph
  Antwoord aan  cspr
  02/11/2015 - 20:09 20:09

  Haha, cspr kent een marketingmanager!

  cspr
  Lid
  Antwoord aan  Xloph
  02/11/2015 - 22:17 22:17

  Hij heeft dezelfde kapper als ik.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN