Dat jarenlange geblaat van Alex Jones (NSFW) en de aluhoedjes over de New World Order, waar gaat dat helemaal over? Het Zio-illuminati-complot voor wereldheerschappij? Als we niet oppassen komen we allemaal in FEMA-kampen waar we elke dag worden gevaccineerd met nanobots en RFID-chips? Onzin natuurlijk. De NWO regeert al 70 jaar over ons. De Nieuwe Wereld is de VS van A (oké, technisch gezien hoort ook Midden- en Zuid-Amerika bij de Nieuwe Wereld maar die USAnen noemen zichzelf “Americans” en zien de rest van het continent als een soort tweede Afrika), en de Nieuwe Wereld Orde begon haar globale heerschappij in 1990 met de ineenstorting van de Sovjet-Unie.

Heerschappij over de hele wereld? Nee, een klein groepje landen bleef moedig weerstand bieden maar die werden één voor één vertrapt onder de gelaarsde voet van de USAnen. Sinds de oprichting van de VS als soevereine staat (middels een oorlog tegen de Britten) waren er slechts 21 jaar waarin ze NIET in een oorlog waren verwikkeld. Dankzij het conflict in Oekraïne worden weer USAanse tanks naar Europa gebracht, om vlakbij de Russische grens te laten zien dat “Russische agressie” niet wordt getolereerd. Ghehehehe. Maar ook in de jaren vóór 2014 behield de VS haar militaire bases in Europa. Niet alleen de kernwapens, maar bijvoorbeeld ook meer dan 50.000 soldaten in Duitsland, het land van waaruit ook de oorlogen in Afrika worden gevoerd en bruiloftsfeestjes in Jemen en Pakistan worden kaputt-gedroned. En ook vanuit Duitsland wordt Europa’s data en telefoonverkeer afgeluisterd met medewerking van de Duitse Bundesnachrichtendienst en toegestaan door Duitse politici. Als Duitsland zó duidelijk een vazalstaat is van de VS, en tevens de “drijvende kracht” achter de EU, wat is dan de EU anders dan een onderdeel van de NWO? Zelfs Schiphol wordt nu officiëel USAans grondgebied! Goed, ik duik weer achter mijn zeven proxies dieper de bunker in, uw dosis Soma vindt u bij de uitgang.

14

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
6 Reacties
8 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
xaderp.Weirdoinventor moest nodig zijn naam veranderen om bij het nieuwe format te passenSpuyt12Illuminatus MagnusG®®† Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
wout
Actief baasje
Newbie
wout

Mwah, beetje ongenuanceerd. Verder is het natuurlijk geen geheim dat de VS de grote baas is. Beetje open deur hoor. Als je al denkt dat de CIA je daarvoor komt halen…

Roel Zwaar
Newbie
Roel Zwaar

Ah, weekend. Ik was al hard toe aan een crypto-puzzle met een drievoudige bodem van karton.

Sjofels de Pofels
Eindbaas!
Heerser
Sjofels de Pofels

nog een mooie late night muziekie voor u:

G®®†
Newbie
G®®†

Hee, sargasso hier? Of zapruder?

Spuyt12
Newbie
Spuyt12

Zapruder en Sargasso in één zin? De ene site heeft het de hele dag over complottheorieën, en die andere site… Ach, laat ik maar niet eens over Zapruder beginnen.

Illuminatus Magnus
Newbie
Illuminatus Magnus

Het is inderdaad wel raar dat de VS hier een douanecontrole willen alleen maar om wachtrijen op te lossen. Als ze dezelfde hoeveelheid mankracht hier inzetten als in de VS, dan moet je hier uren in de rij staan ipv daar. Dat lijkt me geen verbetering. Als ze meer mankracht in willen zetten, waarom dan niet op hun eigen vliegvelden? Dat lijkt me wel zo goedkoop. Ik zie dus eigenlijk geen logische reden om het werk te verplaatsen.

Spuyt12
Newbie
Spuyt12

Hoezo. In het nieuw systeem is die rij dé plek geworden om een aanslag op te plegen. Tientallen doden, en dat kan je maar beter zover mogelijk weg laten gebeuren, toch?

Weirdoinventor
Eindbaas!
Uber Heerser

Hoei, wat een idee. Geen beperkingen op wat je mee kan nemen naar je aanslag, iedereen meteen weer bang om te vliegen en onmogelijk tegen te houden met strengere veiligheidsmaatregelen. *Aantekeningen maakt.*