More

  RECENTE POSTS

  Wat als er 14 mensen op de wereld waren?

  Nee, geintje, naast de Retecoolredactie zijn er ook mensen nodig om onze heersartikelen de hemel in te plussen alsook om ossen te schillen (en te kweken) zodat de OMGWTFBBQ’s plaats kunnen hebben.

  Dus laten we voor het gemak uitgaan van 100 mensen. Zoals GOOD heeft gedaan. Als je dan een partijtje gaat Centraal Bureau voor de Statistieken naar demense toe, dan krijg je dus het navolgende filmpje als statistiek.

  Oh, wat vet erg, en denk daar eens over na en boem wat een awareness en dingen. En nu even heel concreet en dicht bij huis. De mensen die in het filmpje zichtbaar waren als “awwww zielug” wonen voor een deel in de Oekraïne. En die willen dolgraag bij “ons clubje” horen. Niet omdat ze ons geld af komen pakken, maar omdat ze gewoon wat van hun leven willen maken. Nóg een reden om een NEE stem te heroverwegen voor 6 april.

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendum posts hier. Ook zijn wij van Retecool ook superbehulpzaam. Zo weten wij wat je moet doen als je opeens in een hippe koffietent staat. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN