More

  RECENTE POSTS

  Walk (Pantera Cover) – Brass Against

  Wat er gebeurt als je een zooi gasten met enorme toeters en een lief meisje in een slecht verlichte ruimte propt en daar over wil schrijven op de Retencools?

  Meestal iets waardoor Reet van Feestbroek een weekje uit mag huilen op de strafbank. Maar in dit geval dus helemaal van niet beukers. Want als je een zooi gasten met enorme toeters en een lief meisje in een slecht verlichte ruimte propt kan het zo maar zijn dat je te maken krijgt met Brass Against. Een nogal de wok uit bemmend collectief muzikanten met enorme toeters. En een lief meisje. Lief meisje in kwestie – die in het dagelijks leven Sophia Urista heet – heeft per ongeluk ook nog eens een strot waar je u tegen zegt.

  De laatste release van Brass Against is een cover van Pantera’s Walk. Prima plaatje en het risico dat je naar een siegheilende redneck te kijken is met Brass Against echt minimaal.

  Dus allemaal die meer dan puike plaat luisteren op de spotify’s en met dingen gooien terwijl je je spek schudt. Je spek schudden kan ook ergens in 2019, als ze het Utrechtse stadje U aan doen voor een optreden.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  12/10/2018 - 16:50 16:50

  En toen wist je het, ik moet een nieuwe vriendin ❤

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN