More

  RECENTE POSTS

  WAKKERPEDIA IS TERUG! HOU ZEE!

  Gisteren konden jullie de avonturen van het repatriëren van de oude Retecoolserver al live volgen op deze pagina en vandaag kunnen wij jullie het eerste resultaat van dit avontuur tonen.

  Zojuist is namelijk Wakkerpedia weer open gegaan. Ja, je leest het goed! Wakkerpedia is weer aan en open. Voor dit heugelijke feit hebben we Rita Verdonk bereid gevonden om het rood-wit-blauwe lintje door te knippen, waarna wij haar een rondleiding door de ruim 800 lemma’s hebben gegeven die Wakkerpedia rijk is. Jullie begrijpen, dat was een feest van herkenning voor Rita.

  rita_verdonk
  Rita onderweg naar de verheropening van Wakkerpedia.

  Alles staat er nog, van zwartjoekels tot Marokkanen en Moslims. Zelfs de beslissing van het Openbaar Ministerie, na de aangifte door Meldpunt Discriminatie Internet (waardoor ondergetekende een halve dag is verhoord op een politiebureau naar keuze), staat in zijn geheel nog online.

  Het is weer tijd voor fatsoen, het is weer tijd voor Wakkerpedia! En oh ja, we moeten hier en daar nog een beetje sleutelen aan de side, zoals bijvoorbeeld het schaalbaar maken voor mobiele devices, maar een stukje met onze tijd mee naar demense zijn we al, want er is inmiddels ook een facebookpagina. LIKE DAT DING, zodat je vanaf nu altijd op de hoogte blijft van deugend Nederland.

  Heel veel leesplezier toegewenst en graag je favoriete lemma hier in de reacties.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Trollbuster
  Lid
  17/08/2016 - 17:16 17:16

  De eerste aanvulling heb ik alvast gedaan! Nederland mijn Vaderland staat er nu ook op.

  Paul Van Buuren
  Gast
  17/08/2016 - 20:59 20:59

  Ja, hoor. En wie is er weer naar de kappert?

  Retecool
  Gast
  Antwoord aan  Paul Van Buuren
  17/08/2016 - 21:08 21:08

  Lololol

  Monade
  23/08/2016 - 22:11 22:11

  [Ontwaakt uit zelfopgewekt coma]
  Geweldig, jongens en meisjes! Maar maak de WP niet meteen stuk: nieuwe lemma’s graag netjes in categorieën plaatsen, voorzien van opgeviste parels uit de Telegraaf & GeenStijl riolen, en spammerts doodbannen.

  Houzee!

  (Apropos, leeft God de Vader nog? Die atheïstische New York-ganger, dus?)
  [Sukkelt weer in slaap…]

  Poligraf Poligrafovich Sharikov
  25/08/2016 - 12:19 12:19

  ik wilde net een lemma over Denk de wereld in helpen, blijkt dat op de Telegraaf alle reacties uit staan! Waar zitten al die wakkere Nederlanders nu dan?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN