More

  RECENTE POSTS

  Waarom Ik Vanwege De Afwikkeling Van De MH17 Ramp De Gehele Nederlandse Wintervoorrad Strooizout Opkocht

  Terwijl het in Donetsk ´s nachts al begint te vriezen liggen de wrakstukken van vlucht MH17 er op de rampplek nog precies zo bij als op de dag dat het toestel uit de hemel viel, zo´n drie-en-een-halve maand geleden. In november valt de eerste sneeuw. Daarna is het maandenlang onmogelijk om nog onderzoek te doen naar de oorzaak van de crash. Niet dat onze regering daarin geïnteresseerd lijkt. Na gemor uit het plebs dat het wel errug lang duurt voordat het publiek wordt geïnformeerd over de voortgang van het onderzoek (flut-tussenrapport buiten beschouwing latend) lijken er wat journalisten uit hun bureaustoel te zijn gevallen en zich, toch eenmaal wakker, op hun werk te hebben gestort. Ze zijn helemaal naar Kiev afgereisd om maar eens wat vragen te stellen. Het resultaat, een 16 minuten durend itempje in Nieuwsuur raakt nauwelijks de oppervlakte, maar in een verder gleichgeschaltet medialandschap moeten we het ermee doen. Kiev: “Nederland had bést contact mogen opnemen met de rebellen om onderzoek te kunnen verrichten op de rampplek” en “wij zijn helegaar geen offensief begonnen om het onderzoek te torpederen”. Leugens. Want al op 23 juli ondertekende Nederland een overeenkomst met Kiev (PDF alert) over het te voeren onderzoek.

  3. THE PURPOSE OF INVESTIGATION
  3.1 The purpose of investigating accidents or incidents in accordance with Annex 13 is the prevention of accidents and incidents. It is not the purpose of such an investigation to apportion blame or liability.

  buttboy_rutteHet is dus nooit de bedoeling geweest van ons “onderzoek” om de ware toedracht van de ramp boven water te krijgen. In een brief aan de Kamer liet de regering onlangs weten dat “het verdere onderzoek richt zich derhalve primair op de scenario’s een aanslag vanaf de grond dan wel een aanslag vanuit de lucht”, met andere woorden, Kiev is nog steeds verdachte in deze zaak.

  Daarnaast laat dit verslag voor VICE-news van de in het Oekraïense leger embedded-journalist Simon Ostrovsky zien dat Kiev wel dégelijk oprukte richting de rampplek, begin augustus, waardoor de onderzoekers werden verjaagd. Iets wat de “journalisten” van Nieuwsuur ook vanuit de luie stoel hadden kunnen ontdekken.

  RussiaToday (de vijand, continu leugens spuwend in tegenstelling tot onze vrije pers) bezocht de rampplek opnieuw en maakte een reportage, een aanklacht tegen onze nietsdoende/nietskunnende regering. En interviewt, heel gek eigenlijk, ooggetuigen van de ramp.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Jack Random
  Jack Random
  30/10/2014 - 20:22 20:22

  Oekraïne, was dat niet yesterday’s news? Ebola man, ebola, daar zitten de nieuwe conspiracies!

  Herr Kloficker
  31/10/2014 - 11:06 11:06

  Welk zichzelf respecterend land laat zich zo in den anjer nemen als 250+ landgenoten vermoord worden?

  Ik weet wel dat alleen de slechte dingen in het nieuws komen, maar als belastingbetaler krijg je toch echt meer en meer het gevoel dat onze overheid een clusterfuck van ongekende proporties is.

  Onderzoek & afhandeling MH17, ICT, Openbaar vervoer, defensie, privacy en binnenkort het afschuiven van taken naar lagere overheden die daar absoluut niet op voorbereid zijn, what could possibly go wrong….

  Dit is wat ik zo on top of my brain heb, maar de lijst is vast veul langer. Waarom pikken kiezers dit? Waarom hoor je nooit dat de verantwoordelijken een douw krijgen, ipv een handdruk of een andere goed betaalde positie.
  Waarom (lijkt/is) het zo dat er weinig competente mensen op de verantwoordelijke plekken zitten? Waarom (lijkt/is) het zo dat er bij de overheid niemand echt met de toekomst bezig is, maar vooral aan het hier en nu gedacht wordt (voor politiek gewin). Er gaat toch echt op vele fronten iets mis. Natuurlijk is het een utopie dat alles perfect zou moeten gaan, maar kom op, zo langzamerhand wordt het echt belachelijk. Er worden miljarden verspild en de burger mag het ophoesten.

  *weer aan het werk gaat*

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN