Lekker makkelijk en snel.

We legden eerder al uit, voor wanneer u in uw omgeving iemand kent die niet zo goed met verantwoordelijkheden, afspraken en anderzinse wereldlijke dingen om kan gaan, dat het bijzonder onverstandig is om full-blown struisvogel te gaan en je haar voor je ogen te trekken als er een blauwe, paarse of anderskleurige envelop op je kokosmat valt of onder je garagedeur doorgeschoven wordt.

Nou, die Tina Lam en Michael Cheng mogen hun borstjes natmaken, want de buurt waar ze op een veiling “de straat” voor de deur hadden gekocht gedraagt zich zoals rijke mensen die geen gelijk hebben zich gewoonlijk gedragen, ze huren veel te dure advocaten in. Dit zei Ds. Ploppo reedsch, dus de mensen in SF lezen ook Retecool.

Want inderdaad, er worden nu een paar lokale moskofietsen aangetrokken om voor boelveel geld te brullen dat het allemaal niet eerlijk is en de waterdichte verkoop waarvan de Gemeente zegt “no fucking way dat die teruggedraaid kan worden”, teruggedraaid moet worden. We volgen het dus en houden jullie op de hoogte.

3

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
2 Reacties
1 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
sigsagBismarckDs. Ploppo Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Ds. Ploppo
Eindbaas!
Ds. Ploppo

Fijn dat er mensen in de parochie zijn die naar me luisteren…
*staart naar kokosmat in afwachting van envelop met commissie*

Bismarck
Eindbaas!
Bismarck

Waarom hè, lijkt het toch steeds alsof (dure, maar dat is een tautologie) advocaten het beste uit dit soort zaken te voorschijn komen?

sigsag
sigsag

Hrm… pleonasme.