More

  RECENTE POSTS

  Waarom je altijd je post open moet maken part DEUX

  We legden eerder al uit, voor wanneer u in uw omgeving iemand kent die niet zo goed met verantwoordelijkheden, afspraken en anderzinse wereldlijke dingen om kan gaan, dat het bijzonder onverstandig is om full-blown struisvogel te gaan en je haar voor je ogen te trekken als er een blauwe, paarse of anderskleurige envelop op je kokosmat valt of onder je garagedeur doorgeschoven wordt.

  Nou, die Tina Lam en Michael Cheng mogen hun borstjes natmaken, want de buurt waar ze op een veiling “de straat” voor de deur hadden gekocht gedraagt zich zoals rijke mensen die geen gelijk hebben zich gewoonlijk gedragen, ze huren veel te dure advocaten in. Dit zei Ds. Ploppo reedsch, dus de mensen in SF lezen ook Retecool.

  Want inderdaad, er worden nu een paar lokale moskofietsen aangetrokken om voor boelveel geld te brullen dat het allemaal niet eerlijk is en de waterdichte verkoop waarvan de Gemeente zegt “no fucking way dat die teruggedraaid kan worden”, teruggedraaid moet worden. We volgen het dus en houden jullie op de hoogte.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  13/09/2017 - 10:04 10:04

  Fijn dat er mensen in de parochie zijn die naar me luisteren…
  *staart naar kokosmat in afwachting van envelop met commissie*

  Bismarck
  13/09/2017 - 11:45 11:45

  Waarom hè, lijkt het toch steeds alsof (dure, maar dat is een tautologie) advocaten het beste uit dit soort zaken te voorschijn komen?

  sigsag
  sigsag
  Gast
  Antwoord aan  Bismarck
  13/09/2017 - 12:23 12:23

  Hrm… pleonasme.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN