More

  RECENTE POSTS

  VVD lanceert vanavond meest cynische campagnespot van het jaar

  Vanavond pas om 17:55 te zien op NPO1, maar nu al op je retecool, de meest cynische schop tussen de kloten die de VVD kon bedenken. Komende 20e maart zijn de Provinciale Statenverkiezingen die de samenstelling van de Eerste Kamer bepalen en de VVD heeft het startschot gegeven om de verwoestende burgerhaat die ze de afgelopen jaren over de burger hebben uitgestort om te buigen in de opinie naar “WAT EEN GAVE PARTIJ IS DIE VVD”.

  De campagne heet “Leve de doeners” en verrast mensen die wat doen voor een ander door ze zonder ze dat vooraf te vertellen op een podium te zetten voor een applaus. Wat een stijlbreuk is met hoe de VVD normaal mensen verrast, namelijk door hun koopkracht te verkloten, hun privacy te verneuken, hun zekerheden af te breken en alles duurder te maken.

  Mark Rutte schrijft daarover in het AD: “Ik zie Nederland als een vaasje dat we met 17 miljoen gewone en bijzondere mensen vasthouden. Die niet alleen voor zichzelf en de mensen om hen heen een mooi leven willen, maar die ook bijdragen aan het geluk van een ander.” Mooi, want je kunt de kruik vaas maar zolang onder water houden voordat die breekt, Mark. Maar in maart moet het volk wéér de VVD de grootste maken en dus wordt de boel nu weer gespind alsof de VVD goed is voor demense. De VVD is als celdeling, het heeft een prima functie en is tot een zeker volume prima, maar het formaat dat de VVD nu heeft gekregen is niet goed voor dit land.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Reet
  Beheerder
  17/12/2018 - 09:52 09:52

  Wat een gemiste kans van de VVD. Had Sabine in het zonnetje gezet, met een Wicked Weasel bikini of zo…

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Reet
  17/12/2018 - 10:05 10:05

  Gast ….

  Der Webmeister
  Beheerder
  17/12/2018 - 10:00 10:00

  En toch gaan weer miljoenen mensen op dat tuig stemmen… WARUM?!?!?

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  17/12/2018 - 10:07 10:07

  Het is natuurlijk heel simpel allemaal.
  Als je de collectieve zorg wegbezuinigt, crepeert een deel van je onderdanen.
  Eigen schuld natuurlijk, maar een verhongerend alleenstaand omaatje is slecht voor de beeldvorming. Gelukkig zijn er dan mensen die ingrijpen en een (klein) deel toch nog op de rails weet te houden.
  Door deze gevallen uit te vergroten, maak je er toch weer een positief verhaal van.
  En als er dan toch nog een schrijnend geval de media haalt, kun je dan simpelweg verwijzen naar je nieuwe helden. “Kijk… neem daar liever een voorbeeld aan. Dan had dit nooit gebeurd”

  Als de VVD morgen besluit de dijken niet meer te onderhouden, beginnen ze overmorgen een campagne waarin de stoere mannen geroemd worden die met zandzakken de boel toch nog proberen te redden.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN