More

  RECENTE POSTS

  VVD: gebrek integriteit geen probleem, maar dat mediagezeur…

  De VVD. Van oudsher de partij der opportunisten, die een flink stukje morele flexibiliteit aan de dag leggen teneinde hun en de hunnen een stukje beter te positioneren. Liefst ten koste van het plebs.

  De vleesgeworden gehaktstaaf binnen de VVD die dat adagium het beste weet uit te venten is natuurlijk Henry Keizer. De crematoriumimperiumdief zegmaar. Die nu z’n positie als voorzitter van de VVD tijdelijk neerlegt, want het gezeur in de media zwakt niet af. En bij de VVD is niet belangrijk of iemand integer is, zolang er maar geen gezeik van komt.

  En uw redactie kent mensen met chronisch VVD, dus het moment dat Marketing Rutte de schaapjes probeert rustig te krijgen middels emaille, dan krijgen wij een CC doorgestuurd. Zoals u hieronder kunt zien:

  Beste leden,

  Partijvoorzitter Henry Keizer heeft zojuist bekend gemaakt dat hij hangende het onderzoek van de Commissie Integriteit tijdelijk zijn taken als voorzitter van de VVD neerlegt.   

  Henry Keizer: “Ik heb afgelopen vrijdag de Commissie Integriteit gevraagd onderzoek te doen. De Commissie heeft vandaag aan mij laten weten de opdracht te zullen aanvaarden. Daarnaast zie ik ook dat de onrust in de media niet is afgenomen. Dat is schadelijk voor de VVD en belemmert mij in mijn functioneren. Daarom heb ik besloten om mijn taken als voorzitter hangende het onderzoek tijdelijk neer te leggen.”

  Ook partijleider Mark Rutte heeft vanavond gereageerd op de ontwikkelingen.

  Mark Rutte: “Henry Keizer heeft afgelopen vrijdag de Commissie Integriteit gevraagd om een onafhankelijk oordeel te vellen over de vraag of zijn handelen met betrekking tot de bedrijfsovername op gespannen voet staat met de integriteitsregels van de VVD. 

  Vandaag is gebleken dat de Commissie Integriteit haar onderzoek niet vóór het aanstaande congres zal kunnen afronden. Dat zou betekenen dat de heer Keizer zijn herbenoeming zou moeten aanvaarden zonder dat er voor de partij definitieve duidelijkheid is. Daarnaast is de onrust in de media niet afgenomen. Dat is schadelijk voor de VVD en belemmert Henry Keizer in zijn functioneren. 

  Deze constatering is voor Henry Keizer aanleiding geweest om zijn taken als voorzitter hangende het onderzoek van de Commissie Integriteit tijdelijk neer te leggen. Als de resultaten van het onderzoek bekend zijn, zal Henry Keizer besluiten of hij de herbenoeming definitief zal aanvaarden. Dat heeft hij ons vanavond medegedeeld. De Commissie gaat nu aan de slag, ondersteund door meerdere gezaghebbende externe deskundigen. Zij zal bij haar onderzoek ook andere bij ons aangebrachte zaken betrekken. Dat betreft enkele mails waaronder één van een accountant die de kwestie bestudeerd heeft en die doorgeleid is aan de commissie. Bij de VVD steunen we mensen zolang niet bewezen is dat er niet integer is gehandeld. Wij laten mensen niet zomaar vallen onder druk van beeldvorming,” aldus Rutte.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  03/05/2017 - 10:33 10:33

  De VVD is de partij van vrije ondernemers. Lieden die kansen grijpen en niet bang zijn om een andere kant op te lopen als de rest van de kudde. En wanneer ze dan groener gras vinden, profiteert de hele kudde ervan. Zonder mensen met durf zou er geen vooruitgang zijn. Geweldig!
  Het wordt alleen minder fraai als de eigen vooruitgang ten koste van de rest van de kudde gaat. Iets wat bij zaken doen al snel het geval is. Een miljoentje meer voor jou, is een miljoentje minder voor iemand anders. Is die ander een collega zakenman en ben je net iets slimmer of sneller, dan is dat geen probleem. Is die ander een groepje minder alerte lieden, die jouw ten onrechte vertrouwt en die je bovendien van verkeerde informatie voorziet, dan is er sprake van minder integer handelen.
  Kies zelf maar tot welke groep het geval Keizer behoort.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN