More

  RECENTE POSTS

  VVD en PVV: Jeugdboa’s tot de tanden bewapenen

  Omdat Almere de hel op aarde is en Aleppo bij die stad vergeleken een verkansieparadijs is waar je voor je lol naartoe gaat, vinden de VVD en de PVV in het oorlogsgebied dat jeugdboa’s wapens moeten krijgen, om de horden tot de tanden bewapende kinderen aldaar in toom te houden. Jeugdboa’s, zo zult u begrijpen, zijn buitengewoon opsporingsambtenaren die zich met de jeugd bezig houden. Een wanhopige VVD’er schreeuwt tegen de camera van Omroep Flevoland: ‘HET IS VOOR HUN EIGEN BESCHERMING!’  De VVD’er in kwestie, Ulysse Elian, roept dit in capslock, om boven het mortiergebulder van groep 3 van basisschool Het Drieluik uit zich verstaanbaar te maken.

  Volgens Elian, die zich ook regelmatig bevindt in de loopgraven bij Almere-Haven, waar enkele 11-jarige leerlingen van de protestants-christelijke basisschool De Regenboog zich al maanden verschansen en een bittere strijd leveren tegen de in het nauw gedreven boa’s, is er geen andere oplossing.

  Ook de PVV is voorstander van het uitrusten van jeugdboa’s met wapentuig, zo meldt een raadslid met een kogelwerend vest en een helm vanuit zijn schuttersputje. Hij stelt echter dat de pepperspray en de wapenstok alleen mogen worden gebruikt tegen ‘die kleine kutallochtonen die hier de boel komen verzieken en meeuwen voeren van mijn belastinggeld’. Hij voegt hier aan toe: ‘In de VS heeft de politie op scholen beschikking over pantserwagens en automatische geweren. Ik zou niet weten waarom onze boa’s deze niet zouden mogen hebben en mogen inzetten’.

  De burgemeester van het door een bloedige jeugdoorlog verscheurde gebied, Annemarie Jorritsma (Ook VVD), vindt het onwenselijk om de jeugdboa’s te bewapenen. Dit zou volgens haar de situatie alleen nog maar meer volledig uit de klauw laten escaleren, zo zegt ze terwijl ze enkele blindgangers uit haar tuin verwijdert. ‘Bovendien’, zo stelt Jorritsma, ‘is het wettelijk ook niet toegestaan kleuters met pepperspray te bewerken’.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Møhammed Said al Sahaf
  05/12/2014 - 14:13 14:13

  “‘Bovendien’, zo stelt Jorritsma, ‘is het wettelijk ook niet toegestaan kleuters met pepperspray te bewerken’.” – Taseren dan maar. Zelf goot ik mijn oppaskleuters altijd vol drank, vrij prijzig maar het houdt ze goed rustig en gaat veel beter door de trechter dan ritalin.

  Weirdoinventor
  Lid
  05/12/2014 - 14:18 14:18

  Ik heb altijd al een wapenstok willen hebben. Maar dat tientje dat je er online voor kwijt bent vind ik toch wel een beetje veel. Maar sneller rennen dan een stadswacht moet toch te doen zijn. Goed plan!

  E.R. Deoz
  05/12/2014 - 14:27 14:27

  Doen, maar dan het liefst niet openbaar aanbesteden. Anders hebben die arme BOA’s straks bazooka’s die niet in de regen of sneeuw werken en waar bij gebruik onderdelen vanaf vallen.

  horrorneefje
  Lid
  05/12/2014 - 14:53 14:53

  ‘Hallo, ik doe iets met marketing en vormgeving, en ik dacht dat dit wel een aardig nieuw logo voor jullie zou kunnen zijn.’

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  05/12/2014 - 15:13 15:13

  Geweld is een uiting van machteloosheid.
  Machteloos om de boel met argumenten te beheersen.
  Argumenten komen bij kinderen vaak niet over. Vroeger had je nog natuurlijk gezag van een ambtenaar in functie, maar dat is ook al weer een paar decennia geleden.
  Het probleem zit in de opvoeding. of gevrek aan opvoeding eigenlijk. De kinderen worden door de straat opgevoed en die is de laatste tijd behoorlijk verhard.

  Jeugdigen die zich agressief tegen BOA’s opstellen zijn uiteraard behoorlijk fout, maar geweld met geweld beantwoorden levert ook niks op. Dan krijg je een spiraal die eindigt met Amerikaanse toestanden.

  Kunnen we de Flevopolder niet gewoon weer vol laten lopen?

  Møhammed Said al Sahaf
  05/12/2014 - 15:21 15:21

  “Jeugdigen die zich agressief tegen BOA’s opstellen zijn uiteraard behoorlijk fout”

  Kunnen ze niets aan doen, kinderen ruiken mongolen al vanaf kilometers en pesten is van alle tijden.

  Incator
  Incator
  05/12/2014 - 15:24 15:24

  Ik wil graag doneren aan dit rampgebied, maar NL*(&@%!*7*_xx555 heeft het te druk met een of ander mislukt virusje ofzo. Wat nu?

  Ik dacht zelf trouwens dat jeugdboa’s boa’s van een jaar of 16 waren. Wat het plan zeker een extra dimensie gaf.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN