More

  RECENTE POSTS

  Vrouwenvoetbal is Heet

  “Moeten we niet iets lulligs posten over dat vrouwen voetbal toernooi?”.

  De vraag hing als een klamme deken boven de redactie stamtafel in Café het Barretje even verder op op de Rijkstraatweg-laan. Maar waarom lullig? Sinds we een vrouw in de redactie hadden hebben begrijpen we bij Retecool als geen ander dat het bij wijven niet altijd compleet vlekkeloos en up tempo gaat.

  Maar goed, het EK Voetbal voor vrouwen dus. Waarbij bij de mannen types zoals huppeldepup, dingetje en watheetie de spreekwoordelijke biefstukkruiden op de lap discountvlees die voetbal heet zijn, is het bij de wijven her en der zoeken naar een beetje spektakel. Althans, dachten we. Het Nederlands dameselftal, voor de leuk heeft Nike de leeuw die normaliter op het shirt staat om gekat naar een leeuwin, speelt snel en aantrekkelijk voetbal. En met een kortgekapte eindbazin op de rechter Vrouwenvleugel (zag u wat we daar deden) gingen de Denen in de eerste helft compleet nat. Kortom, vrouwenvoetbal is heet. En beter nog, compleet Anne Ardon proof, je zit dus altijd goed. Gelukkig is de Tour de France helemaal niet spannend anders kwamen we nooit meer buiten om een lap vlees op de grill te kwakken.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bobbie rotkop
  Bobbie rotkop
  Lid
  21/07/2017 - 14:07 14:07

  Eerlijk is eerlijk, het niveau is meer dan acceptabel te noemen. Ik heb aardig wat meegekregen van beide wedstrijden (staat aan in de sportschool) en ik kan niet ontkennen dat het niet alleen best spannend, maar ook gewoon leuk is om te zien. technisch zijn de dames goed en qua inzet kan menig man er nog een puntje aan zuigen. Tel daar de veel grotere sportiviteit bij op en je hebt gewoon leuk voetbal.

  Bismarck
  21/07/2017 - 17:28 17:28

  “Gelukkig is de Tour de France helemaal niet spannend”
  Ik mis de tag ironie.

  Møhammed Said al Sahaf
  21/07/2017 - 20:41 20:41

  Voetbal én tieten. Beste combi ooit.
  Ik heb de haters dan ook nooit gesnapt

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN