More

  RECENTE POSTS

  Vrouwen met een mening? Dat schoppen we er wel uit.

  Op een fundamentalistische moslimconferentie in het Franse Val d’Oise zijn twee feministische activistes op gewelddadige manier verdwenen nadat zij op het podium een protestietenactie uitvoerden tegen het vrouwenonderdrukkende gedachtegoed van de imams die op dat moment de aanwezigen toespraken.

  Hoewel de conferentie eigenlijk Verboten für Frauen was, hadden de twee feministen zich verkleed als man in zwarte djellaba’s. Op het moment dat twee imams hun toespraak wilden beginnen deden ze een turbostriptease terwijl ze het podium bestormden. Op het podium schreeuwden ze in het Frans en Arabisch leuzen als ‘Ik ben mijn eigen profeet!’ en ‘Niemand onderwerpt mij!’. Dat vonden de moslimbijeenkomers niet zo heel gezellig en dus kwam er een beveiliger samen met een groep mannen om deze twee vrouwen even te verwijderen. Helden. Echt, gasten, helemaal top. Een beetje met 6, 7 islamietjes tegen één vrouw en dan gaan lopen trappen als ze op de grond ligt. Hebben jullie nog meer van die heldendaden op het programma staan? Haram-snoep van kinderen jatten, misschien? Klinkt wel als het niveau van ontzettend laffe laagheid waar dit van getuigt. Als je nou gewoon dat sprookjesboek van je ergens steekt waar de zon niet schijnt, onder die belachelijke jurk bijvoorbeeld, en het daar houdt – dikke kans dat je het lekker vind. Blijf met je poten van die vrouwen af.

  Het bizarre aan dit verhaal? Je mag één keer raden wie er na deze actie zich op het bureau mochten verantwoorden. Juist, de protestieten. Eén troost dames: kom gewoon hierheen. Gelukszoeken. Word je wel uitgemaakt voor moslimhoer, maar met die fijne jetsers kunnen jullie wel mooi even het volgende rondje halen in 020. Proost!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  E.R. Deoz
  16/09/2015 - 17:03 17:03

  Kijk, als ze dat nou in een Amsterdam kroeg deden hielden ze erg iig nog wat gratis bier aan over.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN