More

  RECENTE POSTS

  VrijdagMiddag KutKoffer: Sweet Caroline

  Voor de Kutkoffer van de week zijn we wederom de TOP2000 lijst ingedoken, en kwamen op de proppen met Sweet Caroline, zo’n Golden Oldie kneitert van Niel Diamond. Naar verluidt is het liedje in 1969 geschreven als muzikale groet aan de destijds 11 jarige dochter van John Kennedy. Neil was natuurlijk de godfather van de Soft Rock golf, eind jaren 60 en de gehele jaren 70; een genre dat recent weer volop in de aandacht staat dankzij achtereenvolgens het muzikaal fenomeen Lounge, en het instituut Hipsters die het heel ironisch omarmden. Dan graag nu uw aandacht voor de uitreiking van de wekelijkse Gouden Kut, lieve Retecoollezertjes, een eer die deze week te beurt valt aan de 13 jarige Vlaamse knul Gilles Simoens! Direct na de geboorte werd Gilles in een driedelig krijtstreeppak gehesen door zijn Neo-liberale ouders, en sindsdien is de jongen niet meer in andere kledij gezien. We hebben hier dus van doen met een ouwe heer van stand van 13 jaar oud, een beetje zoals Hans Wiegel in zijn jonge jaren. Ondanks dat het manneke z’n ballen nog niet zijn ingedaald, laat staan over passief dan wel actief stemrecht beschikt, heeft dat hem er niet van kunnen weerhouden een indrukwekkende politieke carrière uit de grond te stampen. Ik neem trouwens aan dat zijn fanclub bestaat uit zijn politieke aanhang, want de zangcarrière die dit jonge multitalent inmiddels gestart is lijkt me een typisch gevalletje bad carreer move. Door middel van vetkuif en opgeplakte bakkebaarden lijkt hij te willen aangeven in de verkeerde tijd geboren te zijn, en het verbaast derhalve ook niet dat de muzikale smaak van Gilles zo mogelijk nòg conservatiever is dan zijn politieke ideeën. Onderstaand clipje is overigens opgenomen op zijn eenzame jongens zolderkamer. Gordon en Albert Verlinde schijnen reeds in gevecht te zijn wie zijn Nederlandse manager mag worden.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ome Mc
  Lid
  19/12/2014 - 14:44 14:44

  Jammer dat een rubriek die leuk was vanwege de variëteit aan covers en in eerste instantie eindigde met het terecht neersabelen van een bekend persoon die een gouwe ouwe anaal penetreert nu gewoon makkelijk afzeiken van onbekende youtubers is geworden, Web. Jammer, en zo onnodig.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  19/12/2014 - 15:04 15:04

  “Naar verluidt is het liedje in 1969 geschreven als muzikale groet aan de destijds 11 jarige dochter van John Kennedy”

  Net jarig geweest
  Net jarig geweest
  Gast
  19/12/2014 - 15:38 15:38

  “He knew of the young Miss Kennedy, but said, “I was writing a song in Memphis, Tennessee, for a session. I needed a three-syllable name. The song was about my wife at the time — her name was Marsha — and I couldn’t get a ‘Marsha’ rhyme.””

  http://www.today.com/popculture/neil-diamond-reveals-sweet-caroline-secret-today-1D80228037

  nixan
  nixan
  19/12/2014 - 15:42 15:42

  Laat lekker gaan joh. Hij heeft plezier en is nog maar 13.
  Elke keer als ik dit soort dingen zie, ben ik zo blij dat er ‘in mijn tijd’ nog geen youtube was.

  Ik heb mezelf vaak genoeg voor lul gezet. Als ik er nog aan denk, dan schaam ik me weer. Gelukkig is het beperkt gebleven tot mijzelf en enkele directe toeschouwers, die overigens zullen zwijgen, omdat ik van hun ook weer genoeg pijnlijke momenten kan oprakelen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN