More

  RECENTE POSTS

  Vrijdagmiddag KutKoffer: Lucy in the Sky with Diamonds

  Welkom bij weer een aflevering van Retecools Vrijdagmiddag Kutkoffer, waarin we op zoek gaan naar de allerberoerdste koffer van een bekend muziekliedje. Vandaag storten we ons op de hippiekneiter Lucy in the Sky with Diamonds van The Beatles.

  Drugs

  Lucy in the Sky with Diamonds is het lied waarvan iedereen roept dat het over drugs gaat. In werkelijkheid vertelt het over een kindertekening die de zoon van John Lennon, Julian, op de kleuterschool had gemaakt. Vele grootheden hebben dit nummer op vinyl laten persen met alle gevolgen van dien. Elton John, Bono, The Black Crows en dan hebben we het nog niet eens over de gesproken versie van William Shatner. Stuk voor stuk niet om aan te horen.

  Verkrachting

  Nu hadden we al geroepen dat het nummer niet over drugs gaat. Maar er is een hele nieuwe generatie die nog nooit van Wikipedia gehoord heeft. Dus Toen Moby en Miley Cyrus het tijdens een trip bedachten dat het wel eens leuk was om ook eens een cover te maken, hadden ze beter even een paar uur kunnen wachten en niet direct aan de slag moeten gaan. Het product wat dit heeft opgeleverd kan het best worden omschreven als verkrachting van muzikaal erfgoed. Omdat het Miley weer niet gelukt is om tijdens de opnamen haar kleren aan te houden, is deze videoclip niet geschikt voor op de werkvloer. Eigenlijk is hij helemaal niet geschikt om naar te kijken. En al helemaal niet om te luisteren.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Arduenn 
  10/02/2017 - 14:09 14:09

  Ik dacht dat het de kut van Miley was op 1 minuut 57 seconden, maar het was van een actrice met een gele pruik die achterna gezeten werd door de kerstman. Deze versie is ook niks nee. Je zou het niet zeggen, maar soms kan ze best wel zingen: https://www.youtube.com/watch?v=wOwblaKmyVw

  Jokkebrok
  Antwoord aan  Arduenn 
  10/02/2017 - 20:49 20:49

  Deze, uit dezelfde achtertuinsessie, lijkt me hier toepasselijker:
  https://www.youtube.com/watch?v=aSpkaBeZckY

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN