More

  RECENTE POSTS

  Vrijdag 1 september mag geblokkeerd worden in je agenda

  Niet alleen omdat het de laatste vrijdag is voor alle kinderen weer naar school gaan en je dus weer ongestoord naar de Efteling kunt zonder andermans kutkoters om je heen, maar ook omdat je jezelf kunt opsluiten die dag en Netflix kan leegslurpen.

  Want, op 1 september komt seizoen drie van Narcos uit. Augustus vorig jaar seizoen 2, dus het duurt veel kneiterveels te lang, maar hoe hard heerst een heel nieuw seizoen Narcos wegbingen dan? Nou, enorm veel dus.

  En dan nu een spoileralert voor wie seizoen 2 nog niet gezien heeft. (Echt? Serieus? GA DAT SEIZOEN KIJKEN DAN!). (Vort, je leest nog steeds, tief op, ga achter de TV zitten).

  Aan het einde gaat Pablo dus een potje dood en gelukkig hebben de helden van een producers bedacht dat ze dan gewoon de volgende boefkont uit de kast trekken en verder gaan. Met wat mazzel dus nog jaren Narcos plezier. Hierboven de teaser van Netflix zelf. Hieronder een kort stukje wat zich lijkt af te spelen nà seizoen twee met daarna een stukje achter de schermen.

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN