Het is druk deze week op het makkelijk en snel front, de vretecools rollen er achter elkaar uit. Vaak in de vorm van diarree helaas. Vandaag hebben we weer wat voor u geprobeerd, van de Lidl, Thai Noodles met satehsaus.

Tijdens het boodschappen doen kwamen we ze tegen, in de aanbieding nog wel, dus makkelijk, snel EN goedkoop, dat MOET wel heersen. Thuis dus even de inhoud bekeken maar daar werden we niet veel wijzer van.

“Er zit volgens mij gyros in”

Dus dan maar de bereidingswijze opgezocht en die lijkt wel zo stuitend simpel, zo fröbelt iedere mongool nog wel een warme kledder voer in elkaar.

Dat is even kneitersimpel, alleen het voer bestaat klaarblijkelijk gezien de logo’s rechts vooral uit plastic.

Overigens is Vitasia het huismerk van de Lidl voor (je raadde het al) Aziatische producten. Nou, sticker van de klepjes gehaald, zakjes eruit gehaald en dan ziet het er dus als volgt uit. Links de noodles, rechts de sateh.

Vervolgens een stukje knippen en plakken en toen zag het er zo uit:

Vreemde is dat de noodles soort van vormvast uit de verpakking komen, dus die moet je dan, net als een millennial z’n hoop voor de toekomst, even breken. En daar krijg je in het geval van de noodles echt eng vieze handen door. Plakkerig vet, twee keer handen wassen vet zegmaar. Bovenal is het raar dat de noodles naar nat papier ruiken. Fluks de saus er opgeplettert en het aroma kom je tegemoet, want ja hoor, daar istie weer, de geur van tomatensoep! Klepjes netjes dicht, in de magnetron en 2 minuten wachten.

“Naar goed vretecoolgebruik, inclusief hulptroepen”

Ondertussen de hulptroepen klaargezet, een lekkere frisse witte, een heerlijke pittige rode en, de serveersuggestie braaf volgend, stokjes. De foto voor en na zagen hetzelfde eruit, de geur was wel anders. Het natte papier was weg, de tomatensoep overheerste en in de verte zat een pinda. Zegmaar in-het-winkelcentrum-verderop-verte. Het rondroeren van de noodles en de saus klonk nog wel het meeste alsof je een kaplaars in de zompige modder duwt en dan iedere keer voor 2 seconden probeert met laars en al weer eruit te komen.

Eet wel je bordje leeg, want er zijn kindjes in Afrika die het koud hebben. Ofzo.

Oordeel? Niet lekker. Nog steeds klef, vettig, smaak van de saus had in de verste verte niets met sateh te maken, er zat tot overmaat van ramp geen vleesch in, terwijl een paar stukjes rubberen kipfilet echt niet hadden misstaan om deze ramp tot bijbelse proporties te vergroten. Zelfs met sriracha was het nog steeds niet te doen. Nee, dit is geen aanrader. Zelfs niet als je na een avond bieren thuiskomt. Tenzij je graag wil nekken en het lukt nog niet.

Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Daarnaast is er sinds kort ook een speciaal Vretecool-forum. Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

RECENSIEOVERZICHT
Verpakking
Makkelijk en snel
Geur
Smaak
Maagzuur
Vorig artikelMaar is het kunst: Los Penetrados
Volgend artikelMozu is goed met miniaturen
Avatar
Hij is de schaduw die flappert in de nacht. Verder professioneel taalnazi, SEO snol voor onder andere Boetecontrole.nl en Parkeerboetecontrole.nl sectorhoofd "lunch", part-time neger en BBQ fetishist. Regelmatige gebruiker van het woord "oorebola".

3

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
2 Reacties
1 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Flepz0rFish918Reet Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Reet
Eindbaas!

Nat papier in droog papier dus

Fish918
Fish918

Het stáát er toch? Rechts van de nuke-em aanwijzingen. Het is PAP, het is PET en het Loopt Dun door de Pantalon na Eten.