More

  RECENTE POSTS

  Vretecool Short – Moving Mountains Burger

  De mense die dit gemaakt hebben moeten keihard in hun kruis geschopt worden, net zolang totdat ze dood zijn gebloed.

  5 7 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Idee
  Uitvoering
  Smaak
  Prijs
  Wil ik nog leven

  RECAPITULEREND

  De vega-industrie moeten stoppen met dode dieren te imiteren. Gewoon iets lekkers maken.

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Der Webmeister
  Beheerder
  10/07/2020 - 17:02 17:02

  Sta mij toe hierin met u van mening te verschillen, zeer geachte heer Tox!
  Helaas bent u wel erg kort van stof, wat het lastig maakt om eens lekker vol op het orgel van mening te verschillen, maar ik meen te begrijpen dat de Moving Mountains burger u niet helemaal bevredigd heeft. Waarom precies blijft helaas duister. Wellicht heeft u, of mevrouw Tox, ‘m verkeerd klaargemaakt? We weten het domweg niet. Interessant zou zijn om te vernemen wat u precies verwacht van een vegaburger, en ik begrijp dat u de mening bent toegedaan dat deze niet zouden moeten proberen op “echte” burgers (dwz van deaude koeien) te lijken. Maar precies dat is nou net de strategie van Moving Mountains, maar bijv ook Beyond Burger, jeweetwel die vegaburger waar Bill Gates nanochips in injecteert ten behoeve van 5G. Het doel van deze bedrijven is niet zozeer een stukje van de vegamarkt af te snoepen, maar om de verstokte vleeseters te bekeren! Voorwaar geen geringe ambitie! En eentje die gofferdomme waardering verdient, hetgeen in uw recensie helaas afwezig is. Dit alles even ter inleiding wat het gaat uiteindelijk over de vraag of het ding gewoon lekker is.

  Over smaak valt niet te twisten, zegt men vaak, maar dat is natuurlijk onzin, en ik ga ook een serieuze poging doen.

  Voor mij als iemand die al heel wat jaren last heeft van vegatarier, is de Moving Mountains Burger ronduit verwarrend, het lijkt nml wel heul erg op een burger van dode koeien, al geef ik direct toe dat mijn smaakherinnering aan dode koeien dus nogal gedateerd is. In het inmiddels zeer ruime supermarktschap met vegaburgers steekt deze er in zoveree positief uit, dat het gekenmerkt wordt door een moddervet mondgevoel, alsof je een hap met louter onverzadigde vetten neemt, wat ik persoonlijk een verademing vind als je beseft dat 80% van dat schap bevolkt wordt door gortdroge, naar karton smakende, verantwoorde en functionele vegaburgers. Vast heel gezond en voedzaam maar verre van een feest. En een goeie burger hoort een feest te zijn! Waar bij elke hap het vet van je elleboog hoort af te druppelen!
  Welke paarse broeken marketeer ooit het misverstand de wereld in heeft geholpen dat vegetariërs een obsessieve voorkeur hebben voor gezond en verantwoord, die zouden ze in Farmers Defence Force-afterparty moeten opsluiten. Vegatariers zijn geen op konijnen lijkende wezens die louter rauwkost nuttigen. Vegetariers willen af en toe ook een lekkere ongezonde vette bek, liefst weggespoeld met kostelijke wijn.
  Zelf geef ik de Moving Mountains Burger 4 van de 5 sterren, met daarbij de kanttekening dat ik de Beyond Burger net wat hoger waardeer.

  Bismarck
  10/07/2020 - 19:01 19:01

  Nogal een boude uitspraak, dat “Cruelty-free”, zeker gezien er afgerukte schimmelgenitaliën in zitten.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  De vega-industrie moeten stoppen met dode dieren te imiteren. Gewoon iets lekkers maken.Vretecool Short - Moving Mountains Burger