More

  RECENTE POSTS

  Vretecool on tour: Wilde Ganzenstrips in Panko van De Wilde Slager

  En zo bevonden enkele redactieleden zich afgelopen zondag, 2 juni 2019, op het Frituur festival in Groningen. En voor het weekend begint krijgt u vandaag nog de laatste twee reviews van onze vettemuilexpeditie naar de Noordkaap.

  Een van de deelnemende frituurkoningen was De Wilde Slager. Wilde gans in panko, gebakken in reuzel, op twee manieren: Met lenteui, sesam, chillies en tamari of met peterselie, homemade mayo en citroen.

  Na wat overleg gegaan voor de mayo en citroen en dat zag er vervolgens zo uit.

  De wilde slager zelf was betrekkelijk rustig en aangenaam om mee te keuvelen. Het was z’n eerste foodfestival en hij was ook erg benieuwd naar feedback. Hij was zeker van z’n product en dat was volstrekt terecht, want dit is wel de beste snack van het festival geweest.

  De gans was mals en zacht, de panko gaf het een krokante en smaakvolle korst, de reuzel hielp daar vast enorm bij overigens en de mayo was subliem. Het was dat uw redactieleden op dit moment de laatste happen tegen de huig voelde klotsen, maar deze had rustig een bord vol mogen serveren.

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Korst
  Gans
  Mayo

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  07/06/2019 - 13:47 13:47

  Gans is superlekker.
  3 EURI 50 is geen geld ook.

  Wie wel eens voor kerst naar Wenen gaat weet dat je daar in die tijd van het jaar in restaurants doodgegooid wordt met Gansl.
  Als je mazzel hebt een halve en dat is een flinke hap (vandaar ook “ik eet me ongans”).

  In NL niet echt populair; da’s best wel raar want het loopt gratis langs de kant van de weg of landingsbaan en we hebben er veel te veel van.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  En zo bevonden enkele redactieleden zich afgelopen zondag, 2 juni 2019, op het Frituur festival in Groningen. En voor het weekend begint krijgt u vandaag nog de laatste twee reviews van onze vettemuilexpeditie naar de Noordkaap. Een van de deelnemende frituurkoningen was De Wilde Slager....Vretecool on tour: Wilde Ganzenstrips in Panko van De Wilde Slager