More

  RECENTE POSTS

  Vretecool on tour: Kabbeljauwkroket met Srirachamayo van Stadslab Groningen

  En zo bevonden enkele redactieleden zich afgelopen zondag, 2 juni 2019, op het Frituur festival in Groningen. En zo op het einde van onze ronde liepen we de tentjes van de lijst af te vinken. En toen bleek dat we het Stadslab nog niet gezien hadden.

  En een snugger redactielid (niet toevallig ondergetekende) merkte op dat er bij het begin van de rondleiding aan de zijkant nóg een foodtruck stond, en inderdaad, daar waren de verloren zonen.

  Door De Bruine Fruitschaal was de Spaanse Ham kroket getipt, maar wij stelden de vraag der vragen, gesteld door generaals, uitvinders en pornoactrices; “Maar wat nu?”.

  In dit geval heeft dat niet geleid tot oorlog, peniciline of een gangbang, maar tot de Kabeljauw Kroket met Srirachamayonaise. Waarbij vooruitlopend op de review alvast voorzichtig gesteld kan worden dat de kroket van de vier het meest tot de verbeelding sprak.

  Hij was vers uit het vet en aangezien er gezellig gekeuveld werd kon de kroket in alle rust afkoelen. De eerste hap leverde vervolgens dit inkijkje op:

  En waar viskroketten doorgaans het risico lopen om wat vlokkerig te zijn door het visvlees was deze extreem zacht en romig. Ook de vislucht die regelmatig rond gepaneerde visproducten hangt ontbrak volledig en de srirachamayonaise was zacht en gaf het net die kick om de smaak omhoog te tillen. Absolute topkroket!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Vissmaak
  Srirachamayonaise
  Korst
  Overall
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  En zo bevonden enkele redactieleden zich afgelopen zondag, 2 juni 2019, op het Frituur festival in Groningen. En zo op het einde van onze ronde liepen we de tentjes van de lijst af te vinken. En toen bleek dat we het Stadslab nog niet...Vretecool on tour: Kabbeljauwkroket met Srirachamayo van Stadslab Groningen