More

  RECENTE POSTS

  Vretecool on tour: Friet van PEP

  En zo bevonden enkele redactieleden zich afgelopen zondag, 2 juni 2019, op het Frituur festival in Groningen. En naast alle snacks waren ook de gasten van PEP uit Giethoorn van de partij.

  Die maken friet, en erg bijzondere kunnen we wel zeggen. PEP staat overigens voor Party en Patat Friet en ze maken (we mogen het opschrijven) hun friet niet van de “gewone” frietaardappels maar van chipsaardappels.

  Nu hadden we wel al een aardige meter vet achter de huig liggen, maar briljante friet kan natuurlijk niet ontbreken.

  En dan de smaak. Prima mayonaise (frietsaus is van de satan) en de frieten hebben een bijzondere crunch (van de chipsaardappelen dus) en zijn enorm lekker. Goeie krokante korst, zacht en smaakvol van binnen, totaal niet melig. Absolute aanwinst, want ondanks al het ervoor gegeten voer ging de puntzak ongemerkt bijna op.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Korst
  Smaak
  Mayocombi
  Mondgevoel

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  06/06/2019 - 18:42 18:42

  Friet dus

  Bobbie rotkop
  Bobbie rotkop
  Lid
  07/06/2019 - 09:41 09:41

  Welk Aardappelras is dat? Ik heb nu een zak bintjes liggen, ik heb daar afgelopen weekend weer eens lekkere, verse friet van gemaakt, maar dit wil ik op zich ook best een keer proberen. Gezondheidsfreaks kunnen mijn rug op, echt goede frituur is een delicatesse.
  Oh ja, waar hebben ze het in gefrituurd? Ik blijf het een doodzonde vinden om friet in plantaardige olie te mikken, dat hoort gewoon in ossewit.

  grotesnor
  07/06/2019 - 13:12 13:12

  Oeh, lekker. Patat!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  En zo bevonden enkele redactieleden zich afgelopen zondag, 2 juni 2019, op het Frituur festival in Groningen. En naast alle snacks waren ook de gasten van PEP uit Giethoorn van de partij. Die maken friet, en erg bijzondere kunnen we wel zeggen. PEP staat overigens...Vretecool on tour: Friet van PEP