More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: NS Kiosk Vegan Broodje Sateh

  Nu het weer toegestaan is op kantoor te komen komen wij vanuit de bunker ook wel eens buiten. En soms zijn alle redactie-Tesla’s in gebruik en blijft er niets over dan onze eerste klas NS-Businesskaart uit de kontzak te trekken en het OV te pakken.

  En zo bevonden we ons op een treinstation waar we tegen de onvermijdelijke vertraging aanliepen en dus bij gebrek aan ramenwinkeltje moedeloos de Kiosk binnenliepen. En waarop viel ons oog, het Vegan Satehbroodje. Het kostte slechts 1,50 euro dus met een warm broodje in de knuistjes op een bankje gaan zitten en de aanwinst eens van dichtbij bekeken.

  Ruiken doet het, maar meer naar klef en warm, niet specifiek naar sateh. Mond open, broodje erin, kauwen. Ja, daar was sateh. Vettigheid met satehsmaak.

  Er zitten zichtbare stukjes, maar een mondgevoel leveren die niet op. Uiteindelijk het hele ding naar binnengekregen. Prima vettig broodje voor 1,50 om de maag te vullen, is dit smaakvol? Nee.

  5 5 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Vettig
  Warm
  Smaak
  Sateh
  Vegan

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Reet
  Beheerder
  23/09/2021 - 11:33 11:33

  Zo te zien van de Vegetarische slager: https://www.devegetarischeslager.nl/producten/foodservice/satebroodjes.html
  Jammer van geen mondgevoel, want dat kunnen ze daar wel namelijk.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Reet
  23/09/2021 - 23:05 23:05

  Geil!

  hangmat
  hangmat
  Gast
  23/09/2021 - 21:59 21:59

  ik ben van de straat en zeg gewoon saté. Daarentegen begeef ik mij nooit tussen de paupers in de trein want daar word je doodziek van heb ik begrepen. Zeker als je ook nog eens zo’n smerig wannabe broodje naar binnen moet werken

  Laatst bewerkt op 2 jaren geleden door hangmat
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  24/09/2021 - 09:22 09:22

  Lijkt verdacht veel op dezelfde dinges die ook bij de Appie verkocht wordt.
  Qua smaaksensatie (of gebrek aan..) is dat inderdaad vergelijkbaar.
  Bij de Appie in Bru liggen ze vaak voorzien van -30%-weggooien-is-zonde sticker te hopen op een meenemer. Volgens Reet (LLDK) van de Vegetarisch Slager dus… Sie mag dan wel eens wat beter z’n best doen.

  Apekut
  Lid
  24/09/2021 - 15:17 15:17

  Nou heb ik ooit zo’n onderzoek gelezen waarin gesteld werd dat je in een vliegtuig meer kruiden op je voer moet, omdat je vanwege de lagere luchtdruk en het lawaai minder smaak sensatie sentationeert…. Dat laatste heb ik ooit ervaren door KLM broodjes buiten het vliegen om te snekken, die smaken dus alsof iemand erg scheutig is geweest met de peper en de kerrie.

  Uitermate belangwekkend is dus hoe dit broodje in de trein tijden het rijden, in de trein tijdens het stilstaan en koukleumend (is het al zo herfstig?) op perron smaakt. Ik vraag dus een kwalitatieve toevoeging aan deze recensie om een genanceerder oordeel te kunnen genieten.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Apekut
  26/09/2021 - 11:41 11:41

  Ik lees zojuist dat we een vliegend testlab moeten hebben: Reet Force Fourteen

  Apekut
  Lid
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  26/09/2021 - 23:47 23:47

  Deze?

  Flugtickets-vom-Supermarkt-729x486-6f5ec30555a9ac97.jpg

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  Nu het weer toegestaan is op kantoor te komen komen wij vanuit de bunker ook wel eens buiten. En soms zijn alle redactie-Tesla's in gebruik en blijft er niets over dan onze eerste klas NS-Businesskaart uit de kontzak te trekken en het OV te...Vretecool: NS Kiosk Vegan Broodje Sateh