More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: Nachos to go van de Action

  Nou, u heeft het allemaal overleefd. Gefeliciteerd. De hartvervetting is weer onder cholescontrol, de winterfeestdagen zijn achter de rug, nu weer gewoon salades gerookte kip tot u uwen leuter weer kunt zien.

  Maar net als de redactie, leeft u uw leven op de rand. Volgens Bas Taart staan daar de mooiste bloemen. Dus tijdens die landelijkse ontslakkingsmaand pogen we toch wat vettige meuk te vinden om voor u de lezer door de mangel te halen voor ons regelmatig verschijnend feuilleton Vretecool.

  Het was al te zien aan de topica, we gaan een bak nacho’s naar binnen rausen. En niet zomaar nachos, neen, dit zijn Nacho’s to go. Een zak nachos is natuurlijk volstrekt ongeschikt om mee te nemen, dit is de beste oplossing sinds gesneden brood door Ed Baars. Nu gaan we nergens heen, want kkkoud buiten, maar toch.

  Het doosje bevat 100 gram product. Onderverdeeld in nachos (55 gram) en salsadip (45 gram). We hebben wietplanten gehad waar meer vanaf kwam zegmaar.

  De saus links, naar verwachting rechts de nachos.

  Dat bleek te kloppen. Zak opengescheurd, plastic van het sausbakje afgerausd en kanen.

  Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Daarnaast is er sinds kort ook een speciaal Vretecool-forum. Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Nachos
  Saus
  To go
  Makkelijk en snel
  Voor herhaling vatbaar?

  RECAPITULEREND

  Kartonnen nachos. Dit is echt het spul dat bij de buurtbbq op tafel komt omdat de prutser die guacamole zou maken het kwakkemool noemt en te stom is om het goed te doen. Is het hete saus? Neen. beetje zoetzure saus van de loempia met wat azijn er doorheen en meer tomaat. Is het portable? Zeker. Het kan zo to go de prullenbak in.

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  08/01/2020 - 16:13 16:13

  Gelijk door naar de samenvatting?
  Ik mis een gedetailleerd stukje over de smaakbeleving. Dat kwam op 2 sterren en dat is eigenlijk best veel voor Action-spul.
  Geen sterren in honden-diarree; 1 ster is een droge hondendrol…
  Dus twee sterren is echt niet verkeerd.
  Weet je zeker dat je niet per ongeluk de verpakking in driehoekige stukjes hebt gescheurd en na dippen naar binnen hebt geschoven?

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Flepz0r
  09/01/2020 - 14:01 14:01

  Wat is een “veo vriendin” en waarom geen foto ter bewijs?

  Bismarck
  09/01/2020 - 21:58 21:58

  “want kkkoud buiten”
  Koud? De gemiddelde(!) temperatuur vandaag (11,8 graden bij meteomaastricht) is hoger dan de gemiddelde jaartemperatuur van het warmste jaar ooit gemeten in de Bilt (2014; 11,7 graden)! En dat in de maand die juist de koudste van het jaar zou moeten zijn…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  Kartonnen nachos. Dit is echt het spul dat bij de buurtbbq op tafel komt omdat de prutser die guacamole zou maken het kwakkemool noemt en te stom is om het goed te doen. Is het hete saus? Neen. beetje zoetzure saus van de loempia met wat azijn er doorheen en meer tomaat. Is het portable? Zeker. Het kan zo to go de prullenbak in.Vretecool: Nachos to go van de Action