More

  RECENTE POSTS

  Vretecool Meet & Greet in Groningen: komende zondag 2 juni 2019

  Waarde lezers, zoals gemerkt gaat Vretecool prima qua nieuwe afleveringen in het feuilleton dat pretendeert de meetlat voor de maag te zijn.

  Komende week gaat er echter nog een tandje bij, want we gaan een hele week vettemeukbloggen. Aanstaande zondag is in het Groningse stadje G het jaarlijkse Frituur Festival en er zullen redactieleden aanwezig zijn! We moeten nog even zien of iedereen stijldansen kan afzeggen en diensten kan ruilen, maar ons doen ons best. Dit vetstijn wordt georganiseerd door De Bruine Fruitschaal, innovators van het grondbrekende stukje vettige mondgevoel naar demense toe. Kijken of we voor Vretecool nog een leuke scoop kunnen scoren.

  De lineup is veelbelovend, dus mits de Rennie tijdig inkickt krijgt u volgende week van minstens 11 snacks een review op uw Retecool. Er wordt momenteel gewerkt aan een Vretecoolbadge, zodat u de redactieleden ook kunt herkennen aan het label in het oor om de nek. Wie van u, de lezers, ook voornemens is acte de présence te geven (er zijn nog kaartjes voor nog geen 7 eypo) meldde dat gaarne in de comments zodat we wellicht zelfs een meetup kunnen doen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Anne
  Anne
  Lid
  30/05/2019 - 17:59 17:59

  Er zijn grenzen die je niet overgaat, Friesland Groningen is er daar 1 van.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Anne
  30/05/2019 - 18:24 18:24

  Met die instelling is dat dan waarschijnlijk voor iedereen beter.

  Bobbie rotkop
  Bobbie rotkop
  Lid
  31/05/2019 - 11:03 11:03

  Ik doe het heel weinig, maar ik mag zelf ook graag friet maken, frituur blijft gewoon erg lekker, helemaal als je nog ouderwets in ossewit bakt! Tijdje geleden nog een grote zak agrias gehaald, de frieten waren zo lang dat ze maar net in de frituur paste. Ik zie nu net dat bintjes ook weer te krijgen zijn, toch maar weer eens een zak aanschaffen! Bintjes zijn gewoon de beste, lekkerste frietaardappelen, maar ze zijn niet altijd even makkelijk te krijgen.

  grotesnor
  Antwoord aan  Bobbie rotkop
  31/05/2019 - 15:04 15:04

  Yes! Ossewit FTW! Deze meet & greet gaat niet lukken maar ons maakt een eigen patatfestifeestje.

  Bobbie rotkop
  Bobbie rotkop
  Gast
  Antwoord aan  grotesnor
  31/05/2019 - 17:37 17:37

  Ik ben voor hoor! Ik maak mijn frieten met zorg, doe er meestal ruim een halve dag over om ze helemaal frituur klaar te maken. Superknapperig en mooi goudbruin, ik heb het geleerd van de besten 😉

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN