More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: McDonald’s Grand Habanero Chicken

  Ons houdt wel van een beetje pittig, wat heet! Dus laten we geen kans voorbijgaan om heel heet eten naar binnen te schuiven en daar dan over te tikken. Zo kwamen we stomtoevallig het volgende tegen op de google ads:

  Gelukkig mocht het van de BV en hebben we dus gezwind een bestelling geplaatst in het hotel. Ze hebben ook de Crispy Spicy Chicken burger, dus ter vergelijking alsmede het volstoempen van de magen van ieder 1 besteld voor ieder redactielid.

  Uiteindelijk kwam de bezorgbrommer voorrijden en werd de volledige inhoud van z’n warmhoudbox op de tafel in de suite gepleurd en een stukje inventariseren begon.

  Die is dus pleurisheet.

  En die dus niet. Althans, minder. Althans, het zou spicy moeten zijn.

  Kijk dan, met groente erop en waarschijnlijk hete saus.

  Maar was die heet? Neen, tot ongeveer halverwege, toen kwam er een fijn tinteltje op, maar echt heet werd die nooit. Spicy in je dromen.

  Net zoals je bij een KFC burger hem wil kunnen vergelijken met de reguliere Zinger, is dus hier de baseline gelegd voor de habaneroburger.

  Net als met chickies playen in de club is het ook met je hamburger wel fijn als er nog iets te raden overblijft. Het er met je tanden vanafscheuren is dan weer het andere uiterste.

  De naakte waarheid. Kittige kadetjes, soort graanglitters erop maar tegenvallend formaat.

  Nou, die is echt helemaal ondergekliederd. De kleur van de saus voorspelt goeds, het broodje daarentegen niet. Dat lijkt van binnen wel een reguliere hambi.

   

  En dan de happen. Een overdaad van saus die er soms tussenuit spoot bij het nemen van een hap, maar weinig hitte. Ja, het was heter dan de crispy, maar dit was geen zweet-op-het-voorhoofd burgertje. Daarnaast (zie hiervoor de foto hierboven) was de kipplak op zicht misschien voorzien van echt kippenvlees, maar de structuur had een mondervaring van plakvlees. Dit was geen degelijke KFC kipfiletburger in een krokant jasje maar de klassieke McChicken separatorvleesemulsie.

  Het is in dat opzicht wel typisch dat de vegetarische McChicken in Nederland meer naar kipstructuur smaakt dan die gemaakt van kip(penonderdelen).

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Habanero
  Hete fastfoodhappen
  Uitwerking
  Broodje
  Kwaliteit kip

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  14/10/2021 - 18:21 18:21

  Ze worden nu echt wel oud he die Spice Girls

  Bobby Rotkop
  Bobby Rotkop
  Lid
  15/10/2021 - 14:20 14:20

  Tsja, dan moet je het eigenlijk ook geen grand chicken habanero noemen, zelfs niet als er daadwerkelijk een flintertje habanero in zit. Als ik iets eet met habanero pepers er in, dan moet het zweet mij aan alle kanten uitbreken, anders is het gewoon een faal.

  miklas
  miklas
  Gast
  05/11/2021 - 11:02 11:02

  Great information! I will visit your site more often so I am updated. The ideas I gather from here cannot be paid with money. Thanks very much!
  cookie clicker 4

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  Ons houdt wel van een beetje pittig, wat heet! Dus laten we geen kans voorbijgaan om heel heet eten naar binnen te schuiven en daar dan over te tikken. Zo kwamen we stomtoevallig het volgende tegen op de google ads: Gelukkig mocht het van de...Vretecool: McDonald's Grand Habanero Chicken