More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: Lidl Lasagne Bolognese

  Afgelopen week waren de augurken in de aanbieding dus we moesten even met de Tesla langs de Lidl zodat we de juiste zuurgraad kunnen bereiken om de Volkskrant te kunnen lezen.

  En nu zult u, als frequent lezer van het Vretecoolfeuilleton opmerken dat we inmiddels toch zover zouden moeten zijn dat we dan geen gore kant en klare drek meenemen.

  Maar daar heeft u pijnlijk (en onze magen ook) buiten de waard gerekend. We kwamen terug in de bunker met maar liefst 7 drekkige voedselgedrochten. En omdat we honger hadden trapten we af met de kilo Lasagne Bolognese van Chef Select. Italian Style. Met een scooter erop, dus kneiterauthentiek. Het kostte 2.75 euro dus dat is richtig een koopje.

  Er zit big in, het is voor drie mense en het moet in de oven circa 30 minuten op 190 graden. Geheime tip, zet de oven wat hoger, dan fikt de bovenkant mooi krokant aan. Slim hè.

  Dat ziet er bleker uit dan een losgeslagen BBW Britse buksnol na een 14 urige bukakkeparty. Hmmm, ziet er lekker uit, zult u wellicht denken. Wij ook niet.

  Maar net als met de Britse buksnol, we schuiven hem er desondanks met frisse tegenzin in. In dit geval de lasagne in de oven.

  Ondertussen een halfuurtje aan de pik sjorren (geen paprikachips eten, want de lasagne komt er zo aan) en dan barst het festijn los. Voor de gelegenheid hadden we een feestelijk flesje *plop* aangeschaft. En er is verder vandaag een gelegenheidsredacteur met een wat gevoelige maag, die enkel getemd kan worden met champagne of Rennie. Voor de zekerheid hadden we beide hulptroepen aangerukt.

  Fluks een goed blok van de warme derrie op een bord gedeponeerd en aanvallen maar. Dat aanvallen hoeft u niet letterlijk te nemen want het heeft een dusdanige softe structuur dat een bejaarde zonder kunstgebit het zonder problemen kan kauwen. Op de topicfoto zag u al een dwarsdoorsnede. Die wittige afscheiding op de foto riekt naar het wangslijm van Eva Braun voor haar Ariërexamen vlak voor haar huwelijk met de Oostenrijkse kunstschilder Adolf H.

  Zoals hierboven goed te zien is, is de lasagne in laagjes opgebouwd. De kaas is helaas van een dusdanige substantie dat je die met een vork eraf kan rollen. Positief punt daarbij is dat de kaas, mits opgedroogd, perfect te hergebruiken is als golfplaat voor je plaggenhut. Wat de Lidl niet noodzakelijkerwijs als een compliment voor hun lasagne mag opvatten.

  Maar lekker was het niet. Er werd nog met serveersuggesties gespeeld om het nog een beetje op te leuken maar ook dat mocht niet baten.

  De dienstdoende gelegenheidsredacteur wist zijn smaakervaring over het voorliggende deegfantasieproduct kernachtig in een visuele review samen te vatten:

  Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Daarnaast is er sinds kort ook een speciaal Vretecool-forum. Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Warm
  Kaas
  Vlees (schijnt erin te zitten)
  Deeg
  Lekker

  RECAPITULEREND

  Het deeg is slap en kleverig, de kaas van beroerde kwaliteit, het vlees was slechts in gedachten aanwezig, het was alleen wel warm.

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  15/09/2019 - 12:39 12:39

  Hier het recept voor die dikke witte saus

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  Het deeg is slap en kleverig, de kaas van beroerde kwaliteit, het vlees was slechts in gedachten aanwezig, het was alleen wel warm. Vretecool: Lidl Lasagne Bolognese