We zijn hier op de retecool fan van makkelijk en snel en zo vonden we onlangs bij de Lidl een croque monseigneur in de koeling. Zelf maken kan, maar we koken nooit met witte saus en dan schijn je dus zo’n ding zelf niet te kunnen maken.

Gelukkig zijn daar de Duitse beukers van de Lidl die dat ondervangen en er eentje in de koeling klaar hebben liggen. Her ziet er allemaal wat bleekjes uit, maar het moet nog even in de oven, dus we zijn erg benieuwd.

Het geval moet 12 minuten op 210 graden in de oven. We kunnen hiermee dus niet echt spreken van een “makkelijk en snel” product. Dus op een bord gekletterd en in de oven. En toen kwam het er zo uit:

Dat lijkt dus helemaal nergens op. Ja, de randjes zijn wat bruiner, maar de kaas zelf is echt onaangetast.

Nog even in driehoeken gesneden voor de vorm en dan het inhoudelijke oordeel. Is het te beuken. Nou nee. Dit is echt goor. Volstrekt smakeloze kaas, brood is deels zompig en deels droog maar in het geheel niet lekker. Soort uitgestoken sponsjes. De ham is nog het beste en dat is overduidelijk goedkoop pleurisspul. Loop hier met een grote boog omheen, we pleuren nog liever biefstukkruiden over onze steak dan dat we hier nog een een hap van moeten nemen.

Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Daarnaast is er sinds kort ook een speciaal Vretecool-forum. Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

6

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
3 Reacties
3 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Toxteth O'GradyblaSchraalnegerBroeder BologneseReet Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Toxteth O'Grady
Eindbaas!

Getver, het lijkt wel een sectie op mijn lever

Reet
Eindbaas!

.

DA64D98A-B0D8-4F7B-A479-8FFC707A37CE.gif
Broeder Bolognese
Broeder Bolognese

Croque Monsieur? Het is de naam tosti nog niet eens waard als ik het zo bekijk. Overigens is 12 minuten voor een simpele tosti veel te lang.
Ik bouw zo’n ding binnen 5 minuten. Vers. Met oud brood, dat dan weer wel.

Schraalneger
Schraalneger
Bla
Bla

En het is duitsch, moet het dan niet Krokantes Hern zijn oid?

Toxteth O'Grady
Eindbaas!

Tolle Knacker