More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: Croque Monseigneur van de Lidl

  We zijn hier op de retecool fan van makkelijk en snel en zo vonden we onlangs bij de Lidl een croque monseigneur in de koeling. Zelf maken kan, maar we koken nooit met witte saus en dan schijn je dus zo’n ding zelf niet te kunnen maken.

  Gelukkig zijn daar de Duitse beukers van de Lidl die dat ondervangen en er eentje in de koeling klaar hebben liggen. Her ziet er allemaal wat bleekjes uit, maar het moet nog even in de oven, dus we zijn erg benieuwd.

  Het geval moet 12 minuten op 210 graden in de oven. We kunnen hiermee dus niet echt spreken van een “makkelijk en snel” product. Dus op een bord gekletterd en in de oven. En toen kwam het er zo uit:

  Dat lijkt dus helemaal nergens op. Ja, de randjes zijn wat bruiner, maar de kaas zelf is echt onaangetast.

  Nog even in driehoeken gesneden voor de vorm en dan het inhoudelijke oordeel. Is het te beuken. Nou nee. Dit is echt goor. Volstrekt smakeloze kaas, brood is deels zompig en deels droog maar in het geheel niet lekker. Soort uitgestoken sponsjes. De ham is nog het beste en dat is overduidelijk goedkoop pleurisspul. Loop hier met een grote boog omheen, we pleuren nog liever biefstukkruiden over onze steak dan dat we hier nog een een hap van moeten nemen.

  Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Daarnaast is er sinds kort ook een speciaal Vretecool-forum. Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Presentatie
  Smaak
  Makkelijk en snel

  RECAPITULEREND

  Dit is echt dikke bagger. Het duurt taffeslang om klaar te maken, ziet er dan nog steeds uit alsof 14 uitgedroogde Japanners een witte boterham volgekwat hebben en de smaak is echt beroerd.

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  03/04/2019 - 10:23 10:23

  Getver, het lijkt wel een sectie op mijn lever

  Reet
  Beheerder
  03/04/2019 - 10:43 10:43

  .

  Broeder Bolognese
  03/04/2019 - 11:33 11:33

  Croque Monsieur? Het is de naam tosti nog niet eens waard als ik het zo bekijk. Overigens is 12 minuten voor een simpele tosti veel te lang.
  Ik bouw zo’n ding binnen 5 minuten. Vers. Met oud brood, dat dan weer wel.

  Schraalneger
  Schraalneger
  Gast
  Antwoord aan  Broeder Bolognese
  03/04/2019 - 11:56 11:56
  bla
  bla
  Antwoord aan  Broeder Bolognese
  03/04/2019 - 12:18 12:18

  En het is duitsch, moet het dan niet Krokantes Hern zijn oid?

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  bla
  03/04/2019 - 12:35 12:35

  Tolle Knacker

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  Dit is echt dikke bagger. Het duurt taffeslang om klaar te maken, ziet er dan nog steeds uit alsof 14 uitgedroogde Japanners een witte boterham volgekwat hebben en de smaak is echt beroerd.Vretecool: Croque Monseigneur van de Lidl