More

  RECENTE POSTS

  Vreselijk Vindingrijke Vrijdaguitvindingen Van Ed – Zelf Maken Fiets Stuur Handvat Handschoenen Voor De Koude Winterdagen

  Wij hebben het nog niet door, maar het is al echt even een tijdje wintertijd. En bij wintertijd hoort warme chocolademelk met slagroom en rode wangetjes op de fiets. En bij rode wangetjes op de fiets horen spierwitte verkleumde handen! Maar niet bij Ed Baars! Ed kwam begin deze week zo blij als een kind de redactiebunker binnenrennen en riep heel hard “Voel eens aan mijn handen?” Maar wij kennen Ed al een tijdje en weten dat er dan meestal een heel klef windje volgt. Maar niet afgelopen maandag. Het bleef akelig stil. Alleen stond Ed te trots glunderen als een aap met zeven lullen. Wat bleek nou, Ed heeft de want heropnieuwuitgevonden. Een want van actiontassen! Want die tassen zijn het beste volgens Ed. Ed realiseert zich overigens dat hij niet de eerste is die met dit briljante idee is gekomen, maar hij voegt daar aan toe dat het toch maar voor een paar maanden is, daarom is Ed’s uitvinding veel beterder. Goed, kijk hieronder hoe Ed de spierwitte verkleumde handen te lijf is gegaan.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  fishbowl
  14/11/2014 - 13:24 13:24

  [img]http://i.imgur.com/ZNwUjgx.jpg[/img]

  Liever met een bontje Ed, anders heb je er nog niks aan.

  E.R. Deoz
  14/11/2014 - 13:32 13:32

  Dirk-tassen zijn toch echt nog een stuk beter, wat duurder maar dan heb je ook wat. Tenzij je een oude tas omruilt bij de Dirk nr. 14 in Rotjeknor, dan is hij zelfs extragratis met kruidnoten.

  Verder natuurlijk vreselijk vindingrijk van Ed, is mis alleen nog wat voering, misschien dat dat nog te maken is van ouwe wanten.

  Nijnebrein
  Nijnebrein
  Lid
  14/11/2014 - 18:37 18:37

  Foor ekstra zweterige handjes. Niettemin wel weer effectief!

  Nijnebrein
  Nijnebrein
  Lid
  14/11/2014 - 18:39 18:39

  Dit soort handschoenen noemt men overigens een mof.

  Jokkebrok
  14/11/2014 - 19:08 19:08

  Misschien moet Edje een paar woorden Chinees leren, in Taiwan racen de scootermeisjes bij 30°C rond met dit soort fleecewanten aan het stuur omdat SPF 50 niet genoeg is om te voorkomen dat ze een kleurtje krijgen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN