More

  RECENTE POSTS

  Vreselijk Vindingrijke Vrijdaguitvindingen Van Ed – Voor Deur Brieven Bus Binnekant Deur Post Plastic Zak Op De Brieven Klep

  Jawel, we hebben Ed even moeten missen, want hij had het vliegtuig uit Amerika gemist na zijn bezoek aan zijn neef Edward Perch. Daardoor mistte Ed ook zijn overstap, waardoor hij zijn vervolgvlucht voor zijn neus weg zag vliegen en als gevolg hiervan ook nog de trein terug naar huis niet heeft gehaald. De reis heeft daardoor ongeveer 14 dagen geduurd, maar Ed is weer thuis. Bij aankomst kreeg Ed de deur bijna niet open vanwege alle post die op de mat lag. Ed is namelijk nogal populair sinds hij hier op de Retecools zijn uitvindingen mag showen, waardoor hij stapels fanmail krijgt. Ed is Ed, dus heeft Ed hier wat op verzonnen: Een voor deur brieven bus binnekant deur post plastic zak op de brieven klep! Briljant, al zeggen wij het zelf. Het idee is heel simpel: Ed schroeft twee schroeven los van zijn brievenbus, trekt een plastic zak van zijn kop, hangt deze om de brievenbus, en fixeert de boel vervolgens met zo’n verdomd handig post-elastiek. Dat de plastic zak in kwestie niet meer dan twee spamrondes van de lokale foldersterroristen aankan is een kleinigheidje waar Ed nog aan moet werken. Maar Ed kennende gaat hij daar vast ook nog wel wat op verzinnen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  BIokhuthypotheek
  BIokhuthypotheek
  Gast
  12/12/2014 - 16:25 16:25

  IK WIL MIJN DRIE MINUTEN EN ZESTIEN SECONDES TERUG!!!!!!!!!!!!

  wout
  wout
  12/12/2014 - 18:07 18:07

  Kan zelfs nog wel handig zijn, met koninginnenacht, als je in het centrum woont.

  Ome Mc
  Lid
  12/12/2014 - 18:09 18:09

  Of als buurman van een gemiddeld PVV-kamerlid

  BIokhuthypotheek
  BIokhuthypotheek
  Gast
  12/12/2014 - 19:01 19:01

  Wanneer wordt de doortrekfunctie weer geïnstalleerd?

  E.R. Deoz
  12/12/2014 - 19:43 19:43

  Hoort die klep niet aan de buitenkant te zitten? Of is dit een speciale Klep Voor Brieven Bus Binnekant Deur Voor Tegenhouden Wind En Wild Plassende Onderbuik Politicussen?

  Hoe los ik dat nou op als ik niet zo’n superklep heb?!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN