More

  RECENTE POSTS

  Vreselijk Vindingrijke Vrijdaguitvindingen Van Ed – Oortelefoon Aan De Zijkant Hoed Veiligheid Prioriteit In Het Verkeer

  Zoals u inmiddels wel weet verplaatst onze eigen uitvinder Ed Baars zich het liefst per fiets door het verkeer. Maar het verkeer in Nederland wordt maar drukker en drukker, dus gevaarlijker. Ed zou Ed niet zijn als hij daar geen briljante oplossing voor heeft gevonden. Maar aangezien Ed wel Ed is, heeft hij dus wel een briljante oplossing gevonden voor het gevaar dat fietsen door het drukke Nederlandse verkeer heet. Want veiligheid heeft uiteraard de hoogste prioriteit bij Ed. Nu vraagt u zich inmiddels uiteraard af wat dan die briljante uitvinding is die Ed heeft gedaan om veiligheid de hoogste prioriteit te geven als fietser in het alsmaar drukker wordende Nederlandse verkeer. Goed, komt ‘ie dan hè: “…ik fiets met mijn muziek en een oortelefoon op in het verkeer je hoor minder geluid van het verkeer en de weggebruikers dus gevaarlijk veilig heid in het verkeer prioriteit belangrijk voor iedereen hoed met geintegreede oortelefoon zijkant hoed links en recht…” Bam! Geen speld tussen te krijgen! Geen doden meer onder fietsers in het immer drukker wordende Nederlandse verkeer zolang iedereen maar een hoed met oortelefoons aan de zijkant links en rechts op doet. Echt, dat niemand daar eerder op is gekomen!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  cspr
  Lid
  07/11/2014 - 12:34 12:34
  wout
  wout
  07/11/2014 - 13:05 13:05

  Deze man mist toch echt net dat krankzinnige of vernuftige dat een wekelijks terugkerend item over zijn bedenksels vermakelijk zou maken.

  Bismarck
  07/11/2014 - 13:08 13:08

  Ik krijg toch ergens de indruk dat we te maken hebben met een werkloze die zijn bezigheidstherapie tot zingeving probeert te verheffen door zijn uitvindingen op de jijbuis te knikkeren.

  teringbibber
  Lid
  07/11/2014 - 13:59 13:59

  Dit was het dan eh. Dit was het dan eh. Ondertussen geven wij hem views op de jijbuis waardoor hij denkt dat hij briljant bezig is….

  Het ging me wel wat snel allemaal, heeft hij geen langzame versie waarin alles goed en rustig gefilmd wordt? En wat is de frequentiekarakteristiek van die twee oorschelpen? Max SPL? Vervormingsgetallen? Waarom een groene ipod?

  vragen, vragen…

  grotesnor
  07/11/2014 - 22:24 22:24

  Voor meer pret zet je het geluid uit en de ondertiteling aan!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN