More

  RECENTE POSTS

  Vreselijk Vindingrijke Vrijdaguitvindingen Van Ed – Dienblad Friethouder Voor Op Je Benen Als Je In De Bank Of Op Een Stoel Zit

  U kent het wel, zit je in de bank om daar je geldzaken te regelen of je chipknip te legen, valt je bakje friet speciaal (Ed is connaisseur, want hij eet friet speciaal zoals het hoort; met uitjes en CURRY!). Maar Ed is zoals u inmiddels weet Ed en heeft daar dus iets op gevonden. Misschien is deze uitvinding van Ed wel één van de meest briljante uitvindingen van Ed ooit. Vooral wegens zijn eenvoud. Ik bedoel, een gouden dienblad met een gat er in. Pats! Denk daar maar eens over na! Ik mis nog even het gouden lepeltje, maar dat zit waarschijnlijk in Ed zijn mond, want wat een held is Ed toch. Wij zitten hier in de Retecoolbunker inmiddels allemaal de vrijdagmiddagfriet uit een in een gouden dienblad gestoken frietbakje te eten. Alleen Flepz0r heeft een probleem, want hij heeft een grote friet warm vlees genomen en dat bakje past niet in het dienblad dat Ed ons heeft aangeleverd. Daar is Ed nog even mee bezig, dus verwacht binnenkort een nieuwe uitvinding van Ed.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  wout
  wout
  07/11/2014 - 15:47 15:47

  Ja hoor, doe er anders gewoon nog eentje van Ed.

  Ik hoop dat zijn volgende idee dingen omvat als ‘teennagels knippen’ en ‘houtversnipperaar’. Dat zou een mooie afsluiting zijn.

  vanpuffelen
  07/11/2014 - 17:11 17:11

  Wat heeft Ed voor een bank dat ie daar IN kan zitten? Of zit daar ook zo’n gat in soms?
  *aan douw spaan voor de muisjes bouwen gaat*

  Net jarig geweest
  Net jarig geweest
  Gast
  10/11/2014 - 11:52 11:52

  Ik vind het toch allemaal wat snel gaan hoor. De video’s zouden een stuk beter worden als Ed alles een paar keer herhaalt.

  Net jarig geweest
  Net jarig geweest
  Gast
  10/11/2014 - 11:56 11:56

  Dit is toch echt wel de topper: Boodschappentas. Met geïntegreerde. Paniekalarm.
  https://www.youtube.com/watch?v=yAedwfoiq_M

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN