More

  RECENTE POSTS

  Vreselijk Vindingrijke Vrijdaguitvindingen van Ed – broodtrommel met klok altijd de tijd met eten

  Zo, zit u lekker? Bammetjes van de Frau op het bureau, samen met Edgar kijken wat er auf die Bammchen zit? Mooi, dan is het nu natuurlijk zaak om die op tijd achter de huig te werken zodat u weer met uw saaie kutwerk verder kunt. En wanneer u niet gezegend bent met een cubicle met computer waar u de tijd van kunt aflezen, hoe weet u dan in allahsnaam wanneer de tredmolen weer in gang gezet moet worden. Nou, daar heeft onze redactie uit vinder ed baars iets op gevonden. De “brood trommel met klok altijd de tijd met eten”. Waarom dit nog niet allang bij de Blokker ligt vraagt hij zich vertwijfeld af. Weet u het?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Net jarig geweest
  Net jarig geweest
  Gast
  31/10/2014 - 13:46 13:46

  Het is ook zo’n fijn subtiel klein klokje he, dat je denkt “hee wat zit daar nou?” en niet een of ander lompe wekker ofzo. Goed idee man.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  31/10/2014 - 13:52 13:52

  Ed is blijkbaar nooit verder dan 4m van zijn broodtrommel vandaan? Wifi Ed, en een app voor alle mobiele ecosystemen. Nu!
  PS: Kiek, een Brabantse klok: Waro? Daro!

  Eierbal
  Eierbal
  Gast
  31/10/2014 - 14:20 14:20

  En zo smeert hij zijn broodjes:
  http://youtu.be/H0-pXU-_gkw

  E.R. Deoz
  31/10/2014 - 18:42 18:42

  Altijd de tijd met eten? Dan moet je de dag je broodtrommel meezeulen en je ontbijt, avondeten en snacks ook allemaal uit je broodtrommel eten. Nee, doe mij maar de oplossing van Freselijk Findingrijke Frijdaguitvinder Flavor Flav.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN