More

  RECENTE POSTS

  Vreselijk Vindingrijke Vrijdaguitvindingen – rolator met hang bord map voor de folder of boodschapbriefje te winkelen

  Rollater. Daar staat er een van in de bunker sinds deze week. Bas Taart ontkent iedere betrokkenheid, maar reet zag op de bewakingsbeelden dat Taart er mee binnengelopen is. Vermoedelijk afgepakt van een trage bejaarde voor hem bij de kassa.

  Maar die rollator dus. Die heeft Ed Baars inmiddels geclaimd. Nu is hij met afstand de oudste in de bunker (fysiek, qua ontwikkelingsleeftijd de jongste), maar we hadden nog niet verwacht dat hij zo bovenop zulkse hulpmiddelen zou duiken.

  Geen rollator.
  Geen rollator.

  Maar, hij ziet een grote markt in de bejaardenproducten. Dus de komende weken komt er als het beetje tegenzit een lading aan bejaardengeïnspireerde handigheden.

  Vandaag trappen we af met de “rolator met hang bord map voor de folder of boodschapbriefje te winkelen”. En daar is geen woord aan gelogen. Helaas.

  https://www.youtube.com/watch?v=BM2CAqUatuc

  Uitvindingen! Dat doen we overigens al een tijdje. We doen wel meer heersende dingen overigens. Ons “Je moet je muil houwe” toeroepen kan op Twitter, ons laten weten dat jij de beste uitvinder van Nederland bent mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN