More

  RECENTE POSTS

  Vreselijk Vindingrijke Vrijdaguitvindingen – pvc beugelsteun met fiets verlichting voor je schouder als nood oplossing

  We stonden hier net allemaal onze computers af te sluiten wegens dat het vrijdagmiddag is, Reet allang de bunker verlaten heeft om ergens een of ander exclusief diner bij te wonen en wij dus een paar prutspotsts zonder nieuwswaarde ingeplanned hebben en stonden op het punt om naar de kroeg te gaan. Taart staat al sinds lunchtijd z’n lever in te vetten en dat willen we die arme jongen niet alleen laten doen. Stukje supportgroup naar de bar toe dus, u kent ons.
  Maar, Ed, onze eigen Willie Worstel, had wat bedacht om zeker te zijn dat we ook weer veilig thuis zouden komen vanavond. Want, zo oreerde hij, het kon zomaar gebeuren dat je fietslampen het niet deden en dat is natuurlijk LEVENSGEVAARLIJK en deswege had hij iets voor ons gemaakt om te testen. “pvc beugelsteun met fiets verlichting voor je schouder als nood oplossing”. Op de vragen “of dat ook zonder PVC buis kon” en “waar we dat moesten laten in de kroeg” had Ed nog geen antwoord maar hij stond erop dat we ze zouden testen. Mocht u dus iemand vanavond over Blaak zien schuifelen met vier PVC buizen om z’n nek en overal knipperende lampjes dan is dat geen verkleede kerstboom maar dan hebben we een biertje te veel gehad met de vrimibo.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  E.R. Deoz
  24/10/2014 - 14:35 14:35

  Waar je dat moet laten in de kroeg? Over je schouder natuurlijk, zo kan je goed verlichte reten bewonderen en ben je voor vrienden ook makkelijk te spotten.

  Reet
  Beheerder
  24/10/2014 - 15:23 15:23

  dit beeld is toch briljant!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN