More

  RECENTE POSTS

  Vreselijk Vindingrijke Vrijdaguitvindingen – maak zelf u studio lamp metaal plaat en led.s verlichting

  Daar is de grootste vriend van de Praxis alweer, ons aller Ed Baars. Ed is eigenlijk een soort ontwikkelingswerker en de komende weken heeft hij een aantal dingen bedacht voor de mensen met de kleine knip. Zoals u weet zitten binnen de redactie van Retecool veel mensen met aanleg voor broddelwerk creativiteit zoals muziek, kunst en meer van dat soort onzinnige geneuzel dingen.

  Nou wil het feit helaas dat je met dat soort gepruts in de marge bruisende en creatieve ideeen eigenlijk geen droog brood op de plank zult krijgen. En daar komt onze onverschrokken Eddepet in beeld. Het is dat we met Retecool Juridisch hem een soortement van wurgcontract wederzijds beneficial overeenkomst voor hebben kunnen leggen. Maar dat maakt dat hij dus ook in het straatje van de artiest kan denken. Als je dus niet zo bijster veel geld hebt om je set uit te bouwen maar je wel een paar grijpstuivers wil pakken met in een mondharmonica uitademen, dan klikke u dus even op de hieronderstaande video. Studio Lamp. Met LED,s verlichting. Want das zuiniger. En handig. En eenvoudig te maken. Passen jullie op met stroom?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  E.R. Deoz
  30/10/2015 - 15:03 15:03

  Veel beter dan de vergietlamp die ik ging maken. Ook erg goed nieuws dat Ed zijn filmpjes voortaan ook kan maken als het donker is.

  wout
  wout
  30/10/2015 - 15:18 15:18

  Ideaal voor als je er wilt uitzien als een hepatitispatiënt.

  Reet
  Beheerder
  30/10/2015 - 15:34 15:34

  tets!

  cspr
  Lid
  30/10/2015 - 21:59 21:59

  comment image

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN