More

  RECENTE POSTS

  Vreselijk Vindingrijke Vrijdaguitvindingen – Knutsel idee muizen vang emmer met lp plaat vinder klep en alarm

  Muizen. Net als vrouwen is daar nog nooit iets zinnigs op bedacht. Het plant zich maar voort, duikt in allerlei rare hoekjes en gaatjes, knabbelt aan waar ze niet aan mogen knabbelen en datzelfde doen muizen.

  Gelukkig is daar altijd onze bunkerbuster en uitvindingseindbaas Ed Baars. Hij heeft een muizenval uitgevonden, met alarm, maar diervriendelijk. De vrouwtjes duikt hij later nog even bovenop.

  Voor de vaste volgers van z’n kanaal maakt hij momenteel een soort LP fetish door, dus ook hier zijn die lekkere zwarte jongens vertegenwoordigd. Op de vraag hier in de bunker of er ook een stille versie komt zodat we niet om 04:00 wakker worden van een gevangen muis stoof hij weer z’n hobbykamer in, dus wellicht in versie 2.0.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Broeder Bolognese
  07/06/2019 - 13:35 13:35

  Poetverdoeme, eindelijk een doel voor die 16 meter aan loodzwaar kutvinyl die ik hier nog heb staan.

  grotesnor
  07/06/2019 - 13:52 13:52

  Muizenhokjes, muizenkooitjes,


  muizenvallen!

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  07/06/2019 - 16:37 16:37

  Fuck you too Ed:

  Bismarck
  07/06/2019 - 19:36 19:36

  Hoe lukt het jullie toch om Ed onder contract te houden. Dat moet toch tonnen kosten om te voorkomen dat hij wordt weggekocht door Spaanse of Engelse door de overheid gesteunde Champions league blogs? En dan is Ed nog bescheiden, want behalve een muizenval is dit natuurlijk ook een fantastische wekker voor de ongetwijfeld grote markt van mensen die om drie uur, half vier en nog een keer om kwart over vier ‘s nachts wakker gemaakt willen worden.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN