More

  RECENTE POSTS

  Vreselijk Vindingrijke Vrijdaguitvindingen – idee handige tip stukje oude fiets binneband voor het handvat verf kwast

  Ja, wat kun je nu met een oude binnenband doen. U vraagt zich dit vast niet snel af. Ed Baars wel. Zo is hij. Helaas. Wij kwamen op die vraag niet verder dan “een lekker strak jurkje maken voor iemand die ook vóór het referendum zou stemmen (als ze voor die tijd de Nederlandse nationaliteit zou krijgen), namelijk Alyona. Het gele jurkje. Beeldt u zich dat eens in, van geel rubber. Nu nog een gele binnenband vinden. En ja stemmen dus.

  Anyway, terug naar de topic at hand. Ed Baars z’n verfkwast. Nee echt, z’n verfkwast. Als hij lekker met z’n verfkwast in de weer is komt er altijd troep op z’n handvat. Nu trekt hij er een mooie rubberen hoes omheen, kan lustig kwasten en trekt die er zo weer af en klaar is Ed.

  Of zoals OGL hier in de bunker verzuchtte: WAT! DE! FUCK! IS! DAAR! HANDIG! AAN?

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendum posts hier. Ook zijn wij van Retecool ook superbehulpzaam. Zo weten wij wat je moet doen als je opeens in een hippe koffietent staat. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  DatDanWeerWel
  DatDanWeerWel
  27/02/2016 - 02:40 02:40

  Dat doe ik ook altijd met de handvatten van mijn zwepen. Geeft een veel betere grip en bovendien krijg je niet al te veel bloed op je handvat. Het voorkomt ook blaren op je handpalmen is mijn ervaring.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN