More

  RECENTE POSTS

  Vreselijk Vindingrijke Vrijdaguitvindingen – handig tip de buis schroeven houder voor de accuboor bit

  Er is weer nieuws uit de R&D vleugel van de Bunker (via de buizenpost ontvangen, want die R&D vleugel is extern in het schildereske Maarssen waar de brains van de redactie woonachtig is.

  We hebben het natuurlijk over de broer van Bert Aars, Ed Baars) Nu zullen sommigen vermoeden dat er een schroefje bij Ed los zit, maar die man is niet voor 1 gat te vangen. Die heeft net de “handig tip de buis schroeven houder voor de accuboor bit” bij het Benelux patentbureau gedeponeerd. Dus ook daar kan niet over geklaagd worden.

  Let overigens goed op, in het kader van een leven lang leren heeft Ed, samen met enkele niet bij naam te noemen redactieleden, onlangs meegedaan aan de bijscholingscursus “Emoties tonen, begrijpend kijken en andere blije dingen in de tuin des levens” omdat reet daar subsidie op kreeg. Dus Ed oefent wat met z’n gezichtsuitdrukkingen en reet kan weer extragratis NOG een keer op fietsverkaansie dit jaar.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  Antwoord aan  cspr
  12/09/2015 - 13:29 13:29

  In het kader van agressie/frustratie oproepen zou de houder juist NIET verschuifbaar moeten zijn. Kijken hoe lang je er over doet om de schroef ergens in te krijgen!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN