More

  RECENTE POSTS

  Vreselijk Vindingrijke Vrijdaguitvindingen – fiets wiel met zilverfolie plakband in de spaken fiets wiel veiligheid s.avonds

  Weet u dat nog? Dat moment van uw eerste fiets? In uw korte broekje trots door de straat fietsen, wat wankel, maar kom op, u kunt dit. Tot u met uw ballen (m/v) op de stang landde. Toen was de fiets stom. Maar de dag erna toch weer proberen.

  Die levenshouding heeft onze Ed Baars ook. Ten aanzien van alles. Helaas. Hoe hard hij ook op z’n kloten krijgt, HET HOUDT NIET OP.

  Ed Baars in z'n jonge jaren
  Ed Baars in z’n jonge jaren

  Om dan even het bruggetje terug te maken naar je eerste fietsje, in die fase van z’n mentale ontwikkeling zit Ed uitvindingstechnisch. Dus die heeft nu, bij gemis aan zulks in z’n jeugd, en vermoedelijk ook borstvoeding, de poor mens reflector.

  https://www.youtube.com/watch?v=m5VLf1X4Uf4

  Uitvindingen! Dat doen we overigens al een tijdje. We doen wel meer heersende dingen overigens. Ons “Je moet je muil houwe” toeroepen kan op Twitter, ons laten weten dat jij de beste uitvinder van Nederland bent mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bla
  Bla
  24/05/2016 - 18:16 18:16

  Goeie voor vanavond!
  Als ik in slaap wil vallen dan he..

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN