More

  RECENTE POSTS

  Vreselijk Vindingrijke Vrijdaguitvindingen – fiets picknick krukje om mee te nemen achter op de bagagedrager fiets

  Nou, het is momentueel wel erg rustig in de bunkert. OmeMc zit fapplaatjes te zoeken in z’n onderbroek waarbij het thema BBQ Porn (NSFW, DUH) moet zijn. Van Dale heeft net z’n Sexflix Netflix account verlengd dus die heeft de Retebios geclaimd voor zichzelf ter voorbereiding op z’n weekendje in een huisje in Drenthe met het hele gezin, Frodooh zit al de hele dag met pareltjes zweet op z’n voorhoofd door alle NSFW reddits te ploegen als “onderzoek voor de Free Fap Friday, lastig want ik zoek echt iets smaakvols” en we hebben net reet uitgezwaaid die met manlief twee weken op de fiets door Nederland gaat toeren. Met tent. Nu kwam dus vanmorgen Ed Baars de bunker binnenlopen, sinds we hem salarisverhoging hebben gegeven zoekt hij het hogerop en is een beetje gestopt met de HTK uitvindingen maar gelukkig net op tijd voor reet z’n verkaansie kwam hij met het volgende: “fiets picknick krukje om mee te nemen achter op de bagagedrager fiets“. Ja, een hele mond vol en we zagen direct het gezicht van reet betrekken, u moet weten, die is nogal van de conservatieve als het op verkaansie aankomt, voor hem geen onzinnige dure liflafjes op veel te grote borden of verre oorden met raarpratende mensen, hij komt helemaal tot rust met een lekker bord boerenkoolstamppot voor de koepeltent met z’n fiets ernaast op de standaard in juli. Hij heeft een paar jaar geleden nog geroepen “Ja, dat is dan wel druk op zo’n zwarte zaterdag vertrekken, maar je moet ook weten dat je dan zeker weet dat je hier en daar wat moet wachten, das toch ook gezellig met z’n allen.” Maar, nu we toch zoveel geld aan Edje betalen moest hij er dus toch aangeloven en heeft zuchtend en met zichtbare tegenzin deze uitvinding op z’n fiets gebonden om tijdens de verkaansie aan een reallife test te onderwerpen. Over 2 weken weten we dus of de vleugelmoertjes sterk genoeg zijn om een valpartij van Tourdefranceske proporties te voorkomen of dat reet met kapotte knietjes terugkomt in de bunker.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  bijbalbij
  bijbalbij
  Gast
  10/07/2015 - 19:38 19:38

  Leuk en handig hoor, dat krukje achterop, maar ik kruip liever tussen die twee mooie borsten van die vliegvismeid. Das pas desing Ed!

  Jokkebrok
  10/07/2015 - 21:05 21:05

  Maar waarom heeft die fiets een extra paal voor tussen je benen?
  En die aol cd’tjes, zijn die als reflector bedoeld? Handig als een auto precies haaks op je fiets afkoerst, maar meestal is iets wits of een echte retroreflector nuttiger.
  Wat aan het stuur hangt is de tent neem ik aan, bescheiden maatje…

  E.R. Deoz
  Antwoord aan  Jokkebrok
  10/07/2015 - 22:27 22:27

  Extra paal is natuurlijk voor de parasol om schaduw te hebben als je fietst in de zon op zonnige dagen op weg naar de picknick met een picknick krukje op de bagagedrager fiets.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN